IZABERI ANĐELA ZAŠTITNIKA i SAZNAJ hoće li te u 2022. godini ČUVATI i ŠTITITI OD SVAKOG ZLA i poslušaj svoju ANĐEOSKU PORUKU!/

IZABERI ANĐELA ZAŠTITNIKA i SAZNAJ hoće li te u 2022. godini ČUVATI i ŠTITITI OD SVAKOG ZLA i poslušaj svoju ANĐEOSKU PORUKU!/

1 prosinca, 2021 0 By Admin

Anđeli predstavljaju simbol zaštite. Ponudili smo vam tri anđela zaštitnika. Izaberite svog anđela zaštitnika i saznajte hoće li vas čuvati i štititi od svakog zla i biti vam na pomoći kada vam to bude najpotrebnije…

PRVA SLIKA

Ako ste izabrali prvog anđela,  on o vama kaže da vam život nije lak i da vam život nikada nije ni bio lak. Iza vas su ostali borbeni dani, mnogi porazi, mnoga razočaranja, suze, bol i izdaje. Ali preživjeli ste, preživjeli ste jer unatoč svemu vjerujete u dobro. Vjerujete da se svakom vrati po zasluzi.

Iako vama život ne vraća uvijek po zasluzi, niste prestali vjerovati da jednom hoće. U vama bez obzira na sve, postoji doza optimizma i doza vjere u neka bolja jutra, neke bolje dane. Danas ste jaki, ne zato što tako želite, već zato što morate. Danas ste jaki zato što nemate drugog izbora nego biti jaki.

Nije vas uvijek pratila sreća i nije vas uvijek imao tko zaštiti. Često ste bili prepušteni sami sebi. Ovo su vrlo moćne slike. Anđeo kojeg ste odabrali će vas čuvati i štititi od svakog zla i biti vam na pomoći onda kada će vam to biti najpotrebnije.

Naredni period sa sobom donosi i nova iskušenje, nove izazove, pobjede i poraze. Vi ćete osjetiti tu moćnu silu u raznim situacija i osjetiti ćete pomoć koju vam šalje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaš anđeo zaštitnik kojeg ste izbrali će vas vjerno pratiti kada god bude potrebno i donijeti vam sreću u bliskoj budućnosti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2