3 horoskopska znaka koji će se ODLJUBITI i više se NEĆE PRETVARATI za vrijeme Merkura u Strijelcu od 3. decembra 2021.:

3 horoskopska znaka koji će se ODLJUBITI i više se NEĆE PRETVARATI za vrijeme Merkura u Strijelcu od 3. decembra 2021.:

1 prosinca, 2021 0 By Admin

Tri horoskopska znaka koji će se se odljubiti mogu osjetiti učinke Merkura u Strijelcu na 10. stupnju. 10. stupanj povezan je s energijom Jarca, a to može promijeniti način na koji komuniciramo u ljubavi i naše odnose.

Ako Merkur u Strijelcu na 10. stupnju ima bilo kakav utjecaj na nas, doći će do nas u obliku diskrecije. Kada govorimo o diskreciji, često mislimo da to znači da svoje misli držimo za sebe.

Slično ovakvom razmišljanju, činit ćemo upravo to, ali rezultat je sljedeći: dok te misli držimo za sebe, mi ćemo ih također analizirati, raditi s njima; smišljanje rješenja za probleme… i djelovanje na njih, kada za to dođe vrijeme.

Merkur u Strijelcu na 10. stupnju donosi pravo vrijeme, a u ljubavi je ovo pravo vrijeme da znate da se nešto vrlo stvarno dogodilo u kontekstu vaše vlastite veze: da ste se odljubili.

U redu je, događa se, iako većina ljudi o tome misli kao o strašnoj i stranoj pojavi. Merkur u Strijelcu ne samo da prilagođava naše razmišljanje ideji odljubljivanja, već ga okreće na način da to možemo vidjeti kao dobru stvar.

Kako bi razljubljenost mogla biti dobra stvar? Pa, prije svega, omogućuje nam da živimo u istini. Ako to ne osjećamo, ne osjećamo, pa koja je svrha pretvaranja? Na kraju krajeva, biti lažan drugome samo je trošenje vremena i razbijanje srca – ništa ovdje što itko želi.

Dakle, za vrijeme Merkura u Strijelcu na 10. stupnju, nekoliko će se horoskopskih znakova ovdje odljubiti, i pogodite što? Bit će uredu.

3 znaka zodijaka koji će se odljubiti za vrijeme Merkura u Strijelcu od 3. decembra 2021.:

 

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Vi, kao i svi ostali, ne volite da vam se laže. Ali posebno ne volite da vas sami lažu. Ako se nešto promijeni u vama, vi to posjedujete, bez obzira na to koliko je ružno ili koliko je teško nositi se s tim. Ovaj put, zahvaljujući Merkuru u Strijelcu, jedno ćete znati: više niste zaljubljeni u svoju osobu.

I… nije te briga. Nije da vam nije stalo do njih, jeste, ali ne osjećate potrebu održavati izglede radi igranja Ljubavne igre.

Niste zaljubljeni, ali ste više nego sposobni davati ljubav, što je ono što planirate činiti do kraja vaše veze. Istina je da ni vaš partner vjerojatno više nije zaljubljen u vas, što mora biti nešto s čime se možete nositi. Ako ga možete istresti, budite spremni uzeti ga i vi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2