3 horoskopska znaka koji će saznati da imaju TAJNOG OBOŽAVATELJA za vrijeme Mjeseca u Ovnu, 15. – 18. novembra

3 horoskopska znaka koji će saznati da imaju TAJNOG OBOŽAVATELJA za vrijeme Mjeseca u Ovnu, 15. – 18. novembra

14 studenoga, 2021 0 By Admin

Mjesec u Ovnu je doista vrlo romantičan Mjesec. I dok ovaj tranzit može izazvati pustoš u vezi ako situacija nije u dobrom stanju, to može biti i poticaj koji je nekome potreban da započne novu, uspješnu.

A upravo će se to događati, počevši od 15. do 18. novembra, za određene znakove zodijaka.

Ono što se može ispostaviti kao prava ljubavna afera počet će kao da primijetite da postoji netko tko se jako zaljubio u vas.

Oni će biti vaš tajni obožavatelj, iako ih možda i poznajete neko vrijeme. Ali za to vrijeme su se zaljubili, a s Mjesecom u Ovnu na nebu, mogli biste se samo zapitati o čemu se zapravo radi.

Mjesec u Ovnu daje fokus na ljubav, a ova osoba — ovaj vaš tajni obožavatelj je pakleno fokusiran na vas.

Ne brinite, to nije stalkerska ljubav, ali neće prestati dok ih ne primijetite. A budući da vas Mjesec u Ovnu tjera da obratite pozornost na detalje, možda ćete jednostavno uživati ​​u pažnji koju vam posvećuje vaš tajni obožavatelj.

 

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Vi se kolebate između toga da imate svo povjerenje u svijet i da ste najneurotičnija osoba oko sebe. Mjesec u Ovnu na sreću otkriva vašu samouvjerenu stranu, a to vam omogućuje da vidite i priznate sebi da postoji netko tko vas stvarno voli.

Ovo te oduševljava. Sada ste spremni primiti obožavanje ove osobe, jer vam se, na neki način, treba diviti tijekom ove sezone. I ti si vidio da ovo dolazi. Imali ste osjećaj da bi se ta osoba u vašem životu zapravo zaljubila u vas i da je to zadržala za sebe.

Ali sada je taj osjećaj jači, više ga ne osjećate, hvatate neke prilično očite znakove. Imate tajnog obožavatelja koji će se objaviti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2