3 horoskopska znaka čija se VEZA RASPADA tijekom Merkura nasuprot Urana počevši od 13. do 16. novembra

3 horoskopska znaka čija se VEZA RASPADA tijekom Merkura nasuprot Urana počevši od 13. do 16. novembra

12 studenoga, 2021 0 By Admin

Tranziti poput Merkura nasuprot Uranu mogu biti nezgodni. S jedne strane, osjećat ćemo se pametno – moći ćemo iznijeti svoju poantu.

A za tri horoskopska znaka čiji se odnosi raspadaju tijekom Merkurovog kvadrata Saturna, od 13. do 16. novembra 2021., istina boli, ali problem je jasan.

S druge strane, naša poanta možda nije baš tako lijepa, a mogućnost da izrazimo ne baš lijepu ideju također nas može dovesti u nevolje. Pogotovo kada su u pitanju naši odnosi.

Dakle, ono što ovdje gledamo je ideja da kažemo krivu stvar u krivo vrijeme, osobi koju stvarno ne želimo povrijediti. Ali ćemo na kraju povrijediti unatoč našim naporima da budemo diplomatski.

Ovdje se trebamo zapitati jesmo li pasivno-agresivni jer Merkur nasuprot Uranu definitivno može dovesti do ovakvog negativnog ponašanja.

Imamo moć uništiti svoj odnos snagom naših riječi. Zadržavamo li to i poštedimo sebe i druge boli, ili oslobađamo pakao, jednostavno zato što osjećamo da smo odjednom postali kovači riječi?

Tranziti Merkura mogu biti darovi, ali kada je u opoziciji Uran, cijela stvar stvara probleme. Određeni znakovi doista moraju paziti na svoja usta tijekom ovog tranzita.

3 zodijačka znaka čija se veza raspada tijekom Merkura nasuprot Urana počevši od 13. do 16. novembra:

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Možete dugo zadržati ljutnju prije nego što ikome date do znanja što zapravo mislite. Evo savršenog kozmičkog uvjeta za oslobađanje nagomilane frustracije u obliku dobro izvedenih riječi.

Više ga ne možete držati unutra, a tijekom Merkura nasuprot Uranu više nećete osjećati potrebu zadržavati te misli. Dosta ti je; u vašoj vezi postoje problemi i spremni ste se suočiti s njim.

Znate da riskirate i da bi vam se cijeli ljubavni život mogao raspasti ako kažete što vam je na umu, ali vjerujete da postoji dovoljno jak temelj da izjahate ovu stvar.

Iskoristit ćeš tu priliku. I riskirajte sve, jer je izražavanje svoje istine strašno za vas. Ponekad je rizik jedini način da se pređe na sljedeću razinu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2