DNEVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

DNEVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

2 studenoga, 2021 0 By Admin

DNEVNI HOROSKOP za 03. Decembar: Za OVOG znaka će ovo biti dan SLAVLJA, SREĆE i USPJEHA…

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Odlažete probleme umjesto da ih riješavate. To što ih odlažete oni neće nestati niti će postati manji. S tim jedino možete dobiti da se još više udaljite od partnera i stvoriti veći i teže riješiv problem. Krajnje je vrijeme da se uhvatite u koštac sa problemima i počnete ih riješavati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Budite spremni na težak dan, jer tijekom cijelog dana pratit će vas neke brige i problemi. Na poslovnom i na ljubavnom planu će vas zadesiti sa neki problemi. Ostanite pribrani što je više moguće i kontrolirajte svoje ponašanje da izbjegnete još veće probleme, a ublažite one koji će vas zateći.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Danas ste pod zaštitom zvijezda i ovo bi mogao biti jedan od ljepših dana u posljednje vrijeme. Desit će vam se brojne situacije tijekom dana u kojima ćete pronalaziti razloge za sreću. Ovaj dan vam nitko i ništa neće moći pokvariti. Uživajte.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Dan će biti prožet sa situacijama u kojima ćete pronaći razloge za sreću. Vi već neko vrijeme čekate kada će nastupiti neko bolje i sretnije vrijeme. Strpljivo čekate na svoju sreću, a upravo će vam se sreća osmjehnuti danas. Vaša voljena osoba će vam svojim postupcima dati do znanja koliko vas voli i koliko joj značite. Vi ćete dobiti najveći mogući dokaz ljubavi, a vama će to jako puno značiti.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Postajete nervozni i nestrpljivi jer ne uspjevate ostvariti svoje želje i ciljeve. Morate znati da je za sve potrebno vrijeme i strpljenje. Forsiranje ponekad samo može odužiti planove i odvesti ih prema neuspjehu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2