3 horoskopska znaka koji će imati IZRAZITO TEŠKU SEDMICU počevši od 1. novembra 2021.

3 horoskopska znaka koji će imati IZRAZITO TEŠKU SEDMICU počevši od 1. novembra 2021.

2 studenoga, 2021 0 By Admin 2

Težak tjedan nije sjajna vijest, ali uvijek postoji nešto ispod površine što možemo naučiti od 1. studenog 2021.

Kao što znamo kakav je grub osjećaj, što zapravo uzrokuje da sudbine isporuče takav tjedan? Ovdje tražimo odgovore u zvijezde.

Ovaj tjedan donosi oprečne tranzite. Teži od ovih tranzita su ovdje da bi izazvali pustoš za određene znakove zodijaka. Razgovarajmo o Mjesečevom trigonu Uranu – poznatom uznemirivaču.

Sljedeći na redu, imamo Mercury Square Pluton, tranzit koji može učiniti da sve što izlazi iz naših usta izgleda iritantno.

Ne zaboravimo da smo sada u Škorpionu Suncu, A Mjesec je također u Škorpionu, 3., što rasplamsava naše impulzivno ponašanje i gura nas na rub strpljenja. Za neke je ovo tjedan kada se igramo vatrom – i opečemo se.

3 horoskopska znaka koji će imati težak tjedan počevši od 1. novembra 2021.:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Ovo je jedan od onih tjedana u kojima ćete biti gurnuti do kraja svog strpljenja.

Pokušat ćete objasniti stvari koje iz nekog razloga nitko neće razumjeti. Pokušat ćete ponovno – iznijet ćete cijeli arsenal pristojnog ponašanja za stol, a ipak vas nitko neće dobiti.

A onda – pop. Pucat ćeš. Previše je Škorpion vani, ako znate što mislim, a vi jednostavno niste raspoloženi dati još jednu uncu svog dragocjenog vremena objašnjavajući sve.

Nitko nema strpljenja ni za vas, što ga čini dvostrukim udarcem od “ZAVRŠITE OVAJ TJEDAN VEĆ!”

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jesu li vaše ideje uopće dobre? Zašto da, oni su, zapravo, sve što smislite je vrhunsko – a opet, svijet to ne shvaća, što ne samo da pritiska vaše gumbe, već vas samo tjera da poželite potpuno odustati.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2