3 horoskopska znaka koji će imati FANTASTIČNU SEDMICU i koji moraju ZAHVALITI ZVIJEZDAMA za SVE dobro što će im pružiti!

3 horoskopska znaka koji će imati FANTASTIČNU SEDMICU i koji moraju ZAHVALITI ZVIJEZDAMA za SVE dobro što će im pružiti!

10 listopada, 2021 0 By Admin

Tri horoskopska znaka koji će imati sjajan tjedan od 11. oktobra do 17. oktobra 2021. moraju zahvaliti za planetarnu aktivnost koja im se događa u životu.

Postoji nekoliko kozmičkih događaja koji doprinose pozitivnosti tjedna, a jedan od tih aspekata je povratak Saturna.

Nema više Saturnovog retrogradnog povlačenja. Ono što je prije samo tjedan dana bilo tako zbunjujuće i iritantno, sada se osjeća jasnije i manje ometa.

Ovo je tjedan u kojem se mnogi od nas počinju osjećati umireno i spremni prihvatiti veće ideje i projekte.

Nekima je na jelovniku vrtlog kreativnosti, dok bi drugima to moglo značiti nadogradnju u romantiku.

I dok retrogradni Jupiter nije vrsta tranzita koji previše uznemiruje nikoga, previše će se i ovaj tjedan krenuti izravno, a zajedno sa Saturnom, ovi planeti čudovišta mogli bi se smatrati ‘s naše strane’ – konačno!

Bit ćemo i na Suncu Vaga, što nije šala. Ovo nam je bio kamen zadnjih par tjedana.

Zbog Vaga nismo dopustili da nam se životi raspadnu. Zbog Sunca Vaga nismo si sve uzeli k srcu. Jednostavno smo nastavili svojim putem nadajući se najboljem i spremni za rad sa svime što nam se nađe na putu.

Ovaj tjedan smo na tom čvrstom putu do uspjeha. Osjećamo se dobro, osjećamo se zdravo i sposobni smo to ljuljati  i hoćemo. Određeni horoskopski znakovi više od drugih, ali ipak hoćemo, ljutat ćemo vas.

Koja 3 znaka Zodijaka će imati sjajan tjedan, 11. – 17. listopada 2021. godine?

Znakovi zodijaka koji će imati sjajan tjedan od 11. do 17. listopada 2021.:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Možda ima veze s jesenskom energijom i onim produktivnim osjećajem koji imate svaki put kad je kraj godine blizu, ali wow, Ovnovi, ovaj tjedan ste u zoni, zar ne?

Ono što vam ovaj tjedan čini tako sjajnim je ideja da se konačno osjećate kao da ste rastrgali lance koji su vas sputavali.

Ovo prelazi s karijere na ljubav  kao da ste naišli na ‘pravi’ način da radite stvari, prema vlastitom setu ili pravilima, pa ipak, sve vam ide na ruku.

Ono što vam daje dodatni poticaj je to što je Saturn napokon krenuo izravno, nakon duge retrogradnosti ispunjene pritiskom.

Dobro funkcionirate tijekom ovih posljedica, a ovog biste tjedna trebali doživjeti novo razmišljanje, kao i potrebu isprobati nove stvari.

No, ne radi se samo o tome da pokušate za sebe, već o uspješnom uspjehu, a to je nešto što imate definitivno dobre šanse učiniti ovaj tjedan.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2