3 znaka zodijaka koji će se osjećati VRLO USAMLJENO u svojoj vezi počevši od 24. septembra 2021.

3 znaka zodijaka koji će se osjećati VRLO USAMLJENO u svojoj vezi počevši od 24. septembra 2021.

23 rujna, 2021 0 By Admin

Tri horoskopska znaka koji će se osjećati usamljeno tijekom Mjeseca u Biku od 24. septembra 2021. godine. Mogu otkriti da ovo vrijeme samoće pruža vrijeme za razmišljanje i ljubav prema sebi.

Općenito, ovaj tranzit Mjesec u Biku  pomalo je mirna pojava, ona koja više tješi, a ne uznemirava.

I to je ona vrsta mirne lakoće koja nas zapravo može uznemiriti počnemo li svoj život uspoređivati ​​s idealom udobnosti i lakoće.

To je razlog zašto se neki od nas u svojim odnosima mogu osjećati više usamljenima nego inače. Jer vidimo da drugi to imaju ‘bolje’ nego mi, što je, naravno, samo u našim mislima.

Mjesec je emocionalni poticaj za sve znakove, a u Biku se zapravo možemo na kraju previše fokusirati na ono za što vjerujemo da nedostaje u našem osobnom životu i u ljubavnom životu.

Ovakvo razmišljanje nas može natjerati da usporedimo svoje živote sa životima za koje smatramo da su idealni, i tu možemo doći u nevolju.

I zato će među nama biti ljudi koji se osjećaju usamljeno u svojim odnosima jednostavno zato što su im pali na pamet da bi to trebalo biti isto onako kako zamišljaju da je za druge.

To je tranzitno putovanje, a gore je to što je to mentalno putovanje koje traje samo kratko vrijeme i ima vrlo malu važnost u dugom životu.

Koji će se znakovi osjećati sami u svojoj vezi tijekom ovog tranzita?

3 znaka zodijaka koji će se osjećati vrlo usamljeno u svojoj vezi počevši od 24. septembra 2021. su:

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Uobičajeno, volite zanemariti osjećaj usamljenosti, pogotovo kada se radi o takvom osjećaju dok ste u vezi.

Ali ne možete a da se ne prepustite malo samosažaljenja i arogancije tijekom Mjeseca u Biku. Jednostavno zato što se ne možete otresti osjećaja da nešto ne ide onako kako biste željeli, unutar granica vašeg odnosa.

Osjećat ćete se sami, kao da vas ne slušaju  i donijet ćete zaključke na temelju prošlih odnosa. Možda ta osoba zaista nije ‘ona’ kako ste mislili da bi mogla biti?

Takve misli će vas ometati tijekom tranzita, jer misli imaju tendenciju povremeno preuzeti kontrolu. Međutim, ovaj osjećaj ‘usamljenosti’ uopće nema rok trajanja, To je prolazna paranoja, i iako može ozlijediti malo, to je nešto što ćete preboljeti sljedeći dan.

Ono što ćete vjerojatno shvatiti je da osoba s kojom ste uključeni prolazi kroz svoje stvari i da ako vam nisu superprisutne, to nije namjerno, i to je nešto što ćete oboje brzo prebroditi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2