PSIHOLOŠKI TEST. Što ste PRVO vidjeli na slici? Test otkriva što NAJVIŠE u ovom trenutku ŽELITE!

PSIHOLOŠKI TEST. Što ste PRVO vidjeli na slici? Test otkriva što NAJVIŠE u ovom trenutku ŽELITE!

29 kolovoza, 2021 0 By Admin

Svi mi nečemu težimo, maštamo i želimo. Svi imamo svoje želje koje želimo da nam se ostvare i ne prestajemo se nadati… I svi imamo ono nešto, što najviše želimo u ovom trenutku…

Prema mišljenju stručnjaka, ovakve vrste psiho testova, mnogo govore o našoj podsvijesti…

 

Ako je CESTA prvo što ste ugledali:

Ako je cesta prvo što se ugledali o vama govori da ste osoba koja ne voli sukobe, svađe, tučnjave ili bilo koju drugu vrstu nasilja. Tako nešto negativno utiče na vas, čak ako to gledate i na filmu. Unosi u vas nemir i stvara vam nervozu. Isto tako govori da ste osoba koja se teško nosi i suočava sa problemima. Pokušavate pobjeći od njih što je dalje moguće, iako znate da oni neće na takav način nestati.

Postiskujete ih u sebi i pokušavate što je manje moguće o njima razmišljati. Volite osamljena mjesta poput šume, livada, prirode, udaljenih osamljenih plaža i slično. Ono što trenutno želite i što vam je potrebno je pobjeći negdje gdje gdje ćete imati svoj mir, bez užurbanog načina života, prevelike buke i previše različitih lica oko vas.

 

 

Ako je AUTOMOBIL prvo što ste ugledali:

Ako je automobil prvo što ste ugledali govori da imate težak život od kad znate za sebe. Život vam je često zadavao najteže udarce do boli neizdržive. Ne bi uspjeli riješiti jedan problem, nagomilala bi se naredna dva i tako uzastupno. Pomalo posustajte i gubite snagu i vjeru da će se jednog dana sreća i vama konačno osmjehnuti.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu GRUPU i prati nas svaki dan

Skromna ste osoba i ne treba vam puno za sreću. Vama male stvare čine veliku sreću i zadovoljstvo. Ono što vama najviše treba je predah od svega i samo malo sreće da osjetite da je život ipak lijep.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2