OVA 4 ZNAKA, dušu će vam iscijediti i dovesti vas do ruba živaca, ali njih jednostavno MORATE VOLJETI

OVA 4 ZNAKA, dušu će vam iscijediti i dovesti vas do ruba živaca, ali njih jednostavno MORATE VOLJETI

29 kolovoza, 2021 0 By Admin

Od 12 znakova zodijaka izdvojili smo 4 zodijaka koji koji imaju najtežu narav i karakter.  Dušu će vam uzeti, pojesti zadnji živac koji imate, toliko su teški, ali svejedno nećete moći da ih ne volite. Krenut ćemo od četvrtog, odnosno najbezazlenijeg, iako su svi podjednako isti, ali opet svi su na svoj način različiti…

 

 

VODOLIJA zauzima 4. mjesto

  •  Vodolije su prilično teške za ostvariti komunikaciju, jer često cijene sam svoje mišljenje i smatraju da su uvijek ili gotovo uvijek u pravu. Vrlo su hitre u donošenju zaključaka, pa često na osnovu nedovoljno informacija, posebno neprovjerenih informacija okrive nekoga. Tada ništa ne može promijeniti njeno mišljenje i zaključak i uopće vam neće dati mogućnost da se opravdate ili obranite.

 

JARAC zauzima 3. mjesto

  • Jarac je komunikativan, ali s njim nije lako ostvariti komunikaciju. S njim ćete uspjeti u komunikaciji ako mu ne kontrirate i ako se u većini onoga što kaže, složite sa njim. Ako mu kontrirate, toliko će biti tvrdoglav i uporan da neće prestati uvjeravati vas da griješite sve dok vas ne uvjeri da je u pravu ili barem ako ste dovoljno mudri da mu kažete da je u pravu, a zapravo to ne mislite. Njihov krug ljudi je pažljivo odabran i ne odnose se baš prema svima sa poštovanjem. U ljubavi isto znaju biti jako teški kao partneri i ponekad je zaista teško biti s njim u vezi.

 

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2