KARTE UPOZORENJA. Karta koju izabereš, DONOSI ti vrlo BITNO i KORISNO UPOZORENJE! Ne prepuštaj NIŠTA slučaju!

KARTE UPOZORENJA. Karta koju izabereš, DONOSI ti vrlo BITNO i KORISNO UPOZORENJE! Ne prepuštaj NIŠTA slučaju!

28 kolovoza, 2021 0 By Admin

Ove karte spadaju u vrstu karti upozorenja. One govore čega se trebamo paziti i čuvati. Upozoravaju na neke vrlo bitne stvari i proriču budućnost. Ona koju odaberete, upozorit će vas na nešto…

 

Koja karta je vaš izbor?

 

Ako ste odabrali PRVU KARTU:

Prva  karta, također ukazuje na upozorenje i oprez. Konkretnije na poslovne odnose i financije. Vi morate biti posebno pažljivi i oprezni kada je posao u pitanju, odnosno ljudi sa kojima radite.

Netko od vaših radnih kolega u stanju vam je nanijeti veliku nepravdu koja bi vam mogla vidno naštetiti i ugroziti posao. Morate biti vrlo oprezni.

Samim time došla bi u pitanje i vaša financijska situacija. U okruženju u kojem radite, imate više neprijatelja nego prijatelja. Više onih koji vam ne žele dobro, nego onih koji vam žele dobro.

Također ima onih kojima smetate i koji ne žele da budete dio njihovog tima. Netko se koristi raznim smicalicama i podvalama da vas ugrozi. Netko vam radi iza leđa, a vi to možda ni ne znate. Pazite što pričate i pred kim. Većinu stvari zadržite za sebe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Savjetujemo da budete posebno oprezni i da dva puta razmislite prije nego nešto izgovorite. Ta osoba će svaku vašu riječ izokrenuti i iskoristiti u svoju korist.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2