DNEVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

DNEVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

28 kolovoza, 2021 0 By Admin

DNEVNI HOROSKOP za 29. August: Blizancima će jedna osoba POKVARITI DAN, Rak mora biti oprezan, a OVI znaci će imati razloge za SREĆU…

 

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Položaj planeta za naredni dan vam je djelomično naklonjen. Na nekim planovima je, na nekima nije. Dan bi vam mogao donijeti neke pozitivne promjene i željene situacije, ali isto tako mogao bi donijeti i neke neplanirane i neočekivane situacije. Savjetujemo malo opreza.

 

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Dan ispred vas neće donijeti ništa spektakularno i neočekivano. Čeka vas klasičan i miran dan. Ono što je važnije od toga je da će u vama vladati mir. Dan ćete provesti u krugu dragih ljudi, a ostatak dana iskoristiti za odmaranje.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Ne trebate se uopće iznenaditi ako dobijete poziv iz prošlosti. Moguće da će vam se javiti osoba iz prošlosti sa kojom ste nekada bili u ljubavnoj vezi. Ta osoba vas ponovo želi kraj sebe i to će vam dati do znanja. Međutim, vaš ponos vas u mnogo čemu koči, pa će ponos odigrati veliku ulogu i u ovoj situaciji.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Zvijezde vam nisu naklonjene  i zato budite malo na oprezu. Mogle bi vas zadesiti neke neočekivane i nepredviđene situacije. Ako donosite kakve veće odluke, dobro razmislite ili ih ostavite za neki drugi dan. Ako potpisujete neke važne dokumente, čitajte dva puta.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Dan će biti i povoljan i na nekim planovima nepovoljan. Bit ćete ispunjeni sa pozitivnom energijom i svoju energiju ćete usmjeriti na stvari koje vam pričinjavaju zadovoljstvo i odmor za dušu. Međutim, čeka vas rasprava sa jednom osobom koja bi vas mogla prilično iscrpiti. Slobodni pripadnici će zablistati u punom sjaju i pronaći ljubav.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2