DNEVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

DNEVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

21 kolovoza, 2021 0 By Admin

DNEVNI HOROSKOP za 22. August: Jedan znak je bio preambiciozan i previše je želio – danas će mu SVAKA UPORNOST BITI NAGRAĐENA…

 

 

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Opterećeni ste sa poslom i sa poslovnim obavezama. Budite se s poslom i idete spavati sa poslom. Imajte na umu da vaš partner očekuje od vas više, a ne one razgovore koji su najčešće vezani za posao. Danas imate slobodan dan (barem bi tako trebalo biti) opustite se i zaboravite barem na kratko na poslovne probleme. Posvetite se sebi i vremenu sa partnerom.

 

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Idealan dan da zaboravite na sve brige i probleme i da se posvetite sebi i vremenu u kojemu ćete pronaći svoje osobno zadovoljstvo. To je poželjno i sa zdravstvene strane, jer previše se iscrpljujete i trošite, a novu snagu ne nadopunite na vrijeme.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Nećete imati vremena za odmor, barem ne ona psihički odmor i duševni mir. Proganjat će vas misli o stvarima koje su još u tijeku i onim obavezama koje su pred vama i koje niste stigli završiti. Osim toga, opasno ćete razmišljati o novom radnom mjesto, jer ovo vas iscrpljuje, a ono što dobijete za svoj trud i rad, svakako nije dovoljno niti pošteno plaćeno. Ovo je možda idealno vrijeme da svoj plan provedete i u djela.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Umor je učinio svoje. Naporni dani su iza vas u kojima je bilo previše posla i obaveza. Jedino o čemu trenutno razmišljate je da se samo dobro odmorite i naspavate. I zato, uzmite si dan samo za sebe, napunite se novom snagom i energijom i pripremite se za nove izazove koje će donijeti naredni tjedan.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Ako je itko zaslužio dan pun odmora, onda ste to definitivno vi. Danas ne mislite na ništa i nikoga. Toliko je stvari koje čovjek želi napraviti u jednom slobodnom danu, ali nema dosta vremena za sve. I zato krenite od onog dijela da se dobro odmorite i naspavate.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2