Odaberi jednog konja! Jedan ti donosi veliko IZNENAĐENJE

Odaberi jednog konja! Jedan ti donosi veliko IZNENAĐENJE

15 kolovoza, 2021 0 By Admin

ODABERI jednog konja i SAZNAJ što ti LIJEPO dolazi i kakvo te IZNENAĐENJE očekuje u budućnosti. Jedan donosi VELIKU VIJEST…

 

PRVA SLIKA

Ako se odabrali prvu:

Ova slika o vama govori da ste vi u isto vrijeme i sretni i nesretni. Sretni prvenstveno što ste živi i zdravi, kao i vaši najmiliji, no u vama je velika praznima i nezadovoljstvo. Mnogo toga vam fali što često ne znate ni sami sebi objasniti i precizirati što to točno fali.

Tu prazninu i nezadovoljstvo vrlo vješto skrivate i osobe koje su u vašoj blizini, ni ne naslućuju kako se vi ustvari osjećate. Prije svega, ne skrivate namjerno tako nešto da bi na okolinu ostavili dojam kako je sa vama sve u redu, već zato što jedan dio vas ne želi druge zamarati svojim problemima, a drugi dio vas se boji da ćete biti povrijeđeni ako uvidite da tu osobu ustvari nije briga kako se vi osjećate.

Osim toga, vi krijete svoje stanje još i iz razloga što je to jače od vas, želite uvijek na ljude ostaviti vedar i pozitivan dojam, a to je vrlo iscrpljujuće kada se pretvaramo da smo dobro, a ustvari nismo.

Vi se također vrlo loše osjećate pored osoba koje su neraspoložene, tužne, zabrinute. To dodatno utječe na vas i vaše psihičko stanje i tada se još lošije osjećate. Tada bi im voljelji pomoći, a ne znate kako. Ovo godišnje doba pozitivno djeluje na nas i naše fizičko kao i psihičko stanje. U narednom periodu osjećat ćete se bolje nego ikad.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu GRUPU i prati nas svaki dan

Savladat ćete svoje nezadovoljstvo. Prihvatit ćete stvari onakvima kakve jesu i kad to napravite, kompletno fizičko stanje će vam se poboljšati. Uživajte u pozitivi koja vas čeka u narednom periodu.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2