ASTRO PROGNOZE za AUGUST za SVE znakove!

ASTRO PROGNOZE za AUGUST za SVE znakove!

27 srpnja, 2021 0 By Admin

ASTRO PROGNOZE za AUGUST: Kome će život postati kao PRAVA ČAROLIJA, a kome će SRCE biti SLOMLJENO… VRIJEME JE DA SAZNATE…

 

 

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Vaš život bi se mogao promijeniti kada je o ljubavnom životu riječ. Ljubav će vam velike brige zadavati u narednom periodu. Poželjet ćete nešto više sa osobom koja na to neće biti spremna, a ni u mogućnosti jer je već u vezi. Na poslovnom planu pripazite što govorite i pred kim, jer i zidovi imaju uši. Postoji mogućnost da ćete nesvijesno sami sebi napraviti probleme.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Naredni period ne bi vam trebao zadavati brige i glavobolje. Na ljubavnom planu dobit ćete dokaz ljubavi od partnera, što će vašoj duši dati mir. Nestat će svaka sumnja u vama, ako je postojala, a vi ćete istom mjerom odgovoriti. Nije vrijeme za investiranje. Ukoliko ste se mislili upustiti u neke investicije, odgodite to za neko buduće vrijeme. Mogle bi vas zadesiti neplanirani financijski troškovi.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Ljubav vam predstavlja problem, jer su narušeni odnosi. Došlo je do zahlađenja i udaljavanja. Sve se svodi na neku svakodnevnu rutinu. Postaje vam dosadno i željni ste neke promjene i akcije. Moguće da ćete o tome početi učestalije razmišljati. No, pazite i budite svijesni mogućih posljedica.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Trenutno ste u mirnom raspoloženju i teško da vas nešto može izbaciti iz takta. Sve prihvaćate mirno, pa čak i ono na što bi mnogi reagirali burno. Međutim, u narednom periodu bi vam i ljubav i poslovna situacija mogla zadavati glavobolje i nervozno stanje. Manjak strpljenja i višak nervoze uvuć će se u vaš život, a za sobom nositi i neke sukobe.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Kada ne znate što ćete i kada vas brige muče, sakrijete se u partnerov zagrljaj i pronađete svoje utočiste. Vas će pratiti nježno i sjetno raspoloženje sa naglim promjenama. Može se dogoditi da ćete iz smijeha prelaziti u plač. Partner će uvijek biti spreman da vas zaštiti i utješi. Samim time to će dovesti do novog zbližavanja i čvršćeg odnosa, a vama će to izgledati i kao dokaz ljubavi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2