TEŽAK ZADATAK i SAMO RIJETKI  će ga RIJEŠITI TOČNO! Znaš li ti riješenje??

TEŽAK ZADATAK i SAMO RIJETKI će ga RIJEŠITI TOČNO! Znaš li ti riješenje??

25 srpnja, 2021 0 By Admin

Na redu je matematički zadatak! I svaki dan će biti sve ono što volite riješavati. Volite riješavati igre koje vam pripremam i zato vam svakog dana pripremim nešto novo da se svi skupa zabavimo…

 

Kao što sam rekla, na redu je matematički zadatak.  Ovaj put vam dolazim sa matematičkim zadatkom, ali opet nešto drugačijim nego što je bio zadnji put. Vi ste već navikli da vam svaki dan pripremim razne skrivalice, mozgalice i matematičke zadatke. Upravo zato ne prođe ni jedan dan, a da vam ja nešto ne pripremim.

Svaki dan ću vam pripremati ili barem do onda dok vaš interes bude postojao i dok ćete uživati u njima. Za matematičke zadatke znam da ih volite riješavati. Putem komentara bude jako puno vaših komentara i ispisanih riješanja. Zato znam da ih volite riješavati.

Vaša ispisana riješenje su, moram priznati, prilično zanimljiva. Zašto to kažem!? Zato što  bude svakakvih riješenja. Još ni jednom nije bilo da ste baš svi pogodili točno riješenje. Ono što je dobro, je to, što ipak uvijek bude najviše točnih ispisanih riješenje putem vaših komentara.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

Sada ću vam ukratko reći što sam vam za danas pripremila i koji je vaš zadatak, te kako da dođete do točnog riješenja.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2