LJETNI LJUBAVNI HOROSKOP za SVAKI znak!

LJETNI LJUBAVNI HOROSKOP za SVAKI znak!

22 lipnja, 2021 0 By Admin

LJETNI LJUBAVNI HOROSKOP! – OVIM znacima LJETO donosi SRODNU DUŠU, OVIMA vraća BIVŠU LJUBAV, ali ljeto donosi i SLOMLJENO SRCE…

 

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Pred vama je jedan lijep, miran i skladan period. Vaš ljubavni život dobit će na kvaliteti i podići se za razinu više u odnosu na proteklo vrijeme. Vladat će veliko razumijevanje i tolerancija u vašem odnosu. Jedno drugom bit ćete podrška kada god bude trebalo. Problemi će vas zaobilaziti, ali zato sretnih trenutaka ćete imati jako puno. Ni ljubavnih iznenađenja neće manjkati, te ćete time jedno drugom pokazati koliko zapravo jedno drugo volite. U narednom periodu vas najviše sretnih trenutaka čeka i nitko neće moći narušiti vašu zajedničku sreću.

Slobodni pripadnici ovog zodijaka će konačno pronaći ljubav svog života. Iako će u početku biti skeptični da im se takva ljubav mogla dogoditi i skeptični prema partneru, ubrzo će shvatiti da je to ništa drugo nego jedna lijepa ljubavna i iskrena veza.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Utjecaj općenito životnih problema, osjetit će se i u ljubavnom životu i ljubavnom odnosu. Zbog ostalih problema bit ćete nervozni i razdražljivi kao i vaš partner, a to će odraziti na vaš zajednički odnos. U narednom vremenu trebat će vam dosta strpljenja, kako vama za partnera, tako i vašem partneru za vas. Srećom, vaši problemi ipak neće dugo potrajati. Već kroz kraće vrijeme uspješno ćete riješiti neke probleme i samim time osjećat ćete se bolje, a onda će i vaš odnos postati bolji i kvalitetniji.

Slobodni pripadnici ovog znaka zodijaka već su predugo sami i na neki način ne mogu zamisliti da imaju nekoga pored sebe, iako čeznu za ljubavi. Imat ćete priliku upoznati osobu sa kojom bi mogli ostvariti vezu, međutim naći ćete hrpu mana i zaključiti da to nije prava osoba za vas.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Naredni period bit će u znaku bivše veze i bivše ljubavi. Iako ćete vi odbijati svaku komunikaciju sa bivšom ljubavi, ipak kako stvari stoje, nećete moći izbjeći. Vaš bivši partner bit će i više nego uporan i oglušivat će se na vaše odbijanje. Jasno ćete dati da ne želite više ništa, no i na to će se oglušiti. Dio toga saznat će vaš partner i optužit će vas da radite nešto što ne bi trebali, a neće vjerovati u pravu istinu koju ćete vi reći. Ipak, ta napetost neće dugo potrajati, jer ćete pokušati ubijediti partnera u verziju istine, a u tome ćete uspjeti.

Slobodni pripadnici ovog znaka zodijaka bit će raspoloženi za kratkotrajne i prolazne veze. Ipak, bit će i onih koji će uploviti u ozbiljne veze i pronaći pravu ljubav.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4