VODOLIJA – MJESEČNI HOROSKOP za JUN: Pred vama je TURBULENTAN mjesec sa dosta padova i uspona, ali SVE SE MOŽE uz malo truda!

VODOLIJA – MJESEČNI HOROSKOP za JUN: Pred vama je TURBULENTAN mjesec sa dosta padova i uspona, ali SVE SE MOŽE uz malo truda!

2 lipnja, 2021 0 By Admin

OPĆENITO

Čini se da je ovaj mjesec ispunjen avanturama i izazovima. Može donijeti dobre ili loše vijesti. Možda ćete se ovog mjeseca osjećati pod pritiskom na poslovnoj i financijskoj fronti, a vaš napredak može biti sporiji nego što se očekivalo. Kontrolirajte svoje troškove jer mogu premašiti vašu uštedu. Suzdržite se od donošenja bilo kakve veće odluke u vezi s poslom ili financijama u ovom razdoblju.

Preuzimanje rizičnih investicija u ovom razdoblju nije idealno. Možda postoji neugodna situacija koja se napokon može završiti, a vi se možete osjećati opušteno do sredine mjeseca. Možda nije najbolje vrijeme za vaš bračni život. Neki kompromisi mogu vam pomoći spasiti brak. Budite spremni i na poslovne turbulencije. Savjetuje se strpljenje, smirenost i rješavanje problema intelektom.

Zapamtite, ljutnja će samo pogoršati ionako osjetljivu situaciju. Djeca možda neće moći obraćati pažnju na svoje studije zbog nestabilnog okruženja. Treba razmisliti o raznim aspektima svog života da bi se stvari pažljivo rješavale.

 

 

LJUBAV I LJUBAVNE VEZE

U ljubavi i vezama predviđena je znatna transformacija. Ali mogu postojati neki problemi i argumenti zbog razlika u osobnosti između vas i vašeg partnera. No, možete se suočiti s izazovnim situacijama ako budete mirni i kad se s svakom situacijom nosite s najvećom marljivošću, ljubavlju i inteligencijom. Tada ćete uspjeti proći kroz ove privremene probleme.

FINANCIJE

Planetarni smještaj ne zvuči previše dobro za pitanja vezana uz financije, a neki iznenadni troškovi mogu vam stvoriti probleme. Stoga planirajte svoje financije imajući na umu svoju dugoročnu budućnost. Obavezno držite dovoljno sredstava za kućanstvo i osobne troškove. Ovo će vam pomoći održati proračun. Prethodno ušteđeni novac spasit će vas u ovom teškom vremenu. Možda ćete potrošiti na neke duhovne aktivnosti i osjećati se opušteno. Nastavak na idućoj stranici…

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2