MJESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP za USAMLJENE DUŠE i ZALJUBLJENA SRCA za JUN!

MJESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP za USAMLJENE DUŠE i ZALJUBLJENA SRCA za JUN!

31 svibnja, 2021 0 By Admin

PRAVA i ISKRENA LJUBAV kuca na vrata srca OVIH znakova, a OVIMA se ipak vraća BIVŠA LJUBAV..

Mnogi su nesretno zaljubljeni, mnogi su usamljeni, mnogi žele imati pored sebe nekoga sa kim će moći dijeliti svoju ljubav. Isto tako, mnogi ne mogu biti sretni bez ljubavi, jer pripadati nekome je poseban osjećaj. Zvijezde donose vijesti za usamljene i zaljubljene što mogu očekivati od narednog mjeseca…

 

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Teško vam pada usamljenost, a tragovi boli i razočaranja još su sviježi. Nije vam jednom u životu ljubav donijela tugu i bol. Gubite vjeru i nadu u ljubav. Već ste pomalo sigurni da vam ljubav u ovom životu nije suđena. Uvijek ste više davali u ljubavi, nego što ste dobivali. Uvijek ste sumnjali u one prave osjećaje partnera. Na momente kao da ste njegov centar svemira, a u idućem trenutku kao da vas ni ne primjećuje. Ali u narednom periodu pratit će vas sretna ljubavna zvijezda, a vaše srce će ponovo kucati u ritmu ljubavi. Naredni period donijet će vam ljubav i ljubavnu vezu. Vaše srce opet će biti ispunjeno ljubavlju i srećom.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

S vama je ponekad teško biti u vezi, iako toga možda niste ni svijesni. Prerano počinjete sumnjati u sve i prerano želite imati sve pod kontrolom. Nije to ništa loše. Na kraju krajeva po nekom nepisanom pravilu, lijepo je reći svome partneru kad se nekud ide i kuda se ide. Međutim, mnogi do takvih stvari ne drže i ne žele polagati račune nikome, pa čak ni partneru. Vi volite sve znati i onda u tome pronađete svoj mir. Dok to isto mnogima ne paše i bez obzira što su u vezi, žele imati dozu svoju slobode. Zvijezde vašem znaku zodijaka prognoziraju ljubav tijekom mjeseca. Ljubav će ispuniti opet vaše srce. Savjetujemo da razmislite o eventualno drugačijem pristupu, barem na početku veze.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Osoba koju želite zapravo nikad neće biti u potpunosti vaša. Neće, a i ne može, jer je već u vezi. Skupljate mrvice pažnje i ljubavi koju vam daje. Čekate na nove mrvice umjesto da se okrenete zdravijem načinu života i pokušate naći nekoga tko će vam se moći predati 24 sata na dan. Da, teško je, jer srcu se ne može zapovijedati. Srce voli koga hoće. Ali ono što možete je da popričate sami sa sobom i shvatite da se samo uvlačite u nešto što će vam samo s vremenom veću bol nanijeti. Jer ionako vam je već srce slomljeno.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Ne znate na čemu ste s osobom koja vam se sviđa. Ponekad vam šalje signale iz kojih zaključite da sa vama želi puno više od prijateljskog odnosa. A ponekad vas neke reakcije toliko spuste na zemlju da pomislite kako ne postoji nikakva šansa da bi bili u vezi. Ponekad vam na poruku odgovori odmah, a ponekad ni nakon nekoliko sati. Tražite opravdanja za osobu koja vam se sviđa. Lažete sami sebe davajući si opravdane odgovore zašto je to sve tako i zašto se tako ponaša. Krenite dalje, a to ostavite iza sebe.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3