Kada se OVI ZNACI spoje, nastaje prava LJUBAVNA ČAROLIJA!

Kada se OVI ZNACI spoje, nastaje prava LJUBAVNA ČAROLIJA!

31 svibnja, 2021 0 By Admin

Kada se OVI ZODIJACI spoje, nastaje prava LJUBAVNA ČAROLIJA! ONI su NAJBOLJA kombinacija po horoskopu!

 

OVAN – RAK

Kada se muškarac Ovan i žena Rak spoje, nastaje idealna ljubavna kombinacija. Ovan veoma drži do svog partnera i sve će napraviti da usreći svog partnera. Iako slovi za najtvrdoglavijeg znaka, naglog i temperamentnog, u ljubavi je posve drugačiji.

U ljubavi je nježan i osjetljiv i često će i sebe žrtvovati da usreći partnera i ispuni želje. Žena Rak kao veliki emotivac, upravo tako nešto treba od muškarca. Žena Rak također će se žrtvovati za ljubav i partnera i nema toga što neće napraviti za ljubav i partnera. Žena Rak živi ljubav i hrani se ljubavlju i pažnjom, a upravo takav je Ovan u ljubavi. Osim toga, žena Rak će prešutiti povremene Ovnove ispade ljutnje, nagle reakcije i temperamentnu narav za dobrobit odnosa i ne narušavanja skladnih odnosa.

Ovan također treba nježnost i pažnju, a to će svakako dobiti od žene Rak. Ukoliko u ljubavnoj vezi manjka nježnosti i pažnje, Ovan će biti nezadovoljan i nervozan. Pored žene Raka, toga mu sigurno nikada neće nedostajati. Ovan voli nježnu i plahu stranu žene Raka, a ona voli muškarca koji će biti dominantan, ali ne doslovno i ne uvijek.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Ipak, žena Rak ponekad ostaje u sjeni Ovna, ali njoj tako zapravo i odgovara. Ona voli u svome životu imati čvrstog muškarca koji zna što i kako radi, koji ima jasne i čvrste stavove i ciljeve i koji zna što želi. I  kao najvažnije, nekoga na koga će se uvijek moći osloniti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2