MJESEČNI HOROSKOP ZA JUN: DETALJNE ASTRO PROGNOZE ZA NAREDNIH 30 DANA ZA SVAKI ZNAK! Saznajte što vam se MIJENJA U ŽIVOTU!

MJESEČNI HOROSKOP ZA JUN: DETALJNE ASTRO PROGNOZE ZA NAREDNIH 30 DANA ZA SVAKI ZNAK! Saznajte što vam se MIJENJA U ŽIVOTU!

30 svibnja, 2021 0 By Admin

LAV

Ovaj mjesec bit će pomiješanih emocija za osobe rođene u znaku Lava. Na polju odnosa, samcima će biti teško, jer ne  mogu privući svog partnera ili ljubavnika, odnosno započeti vezu. Ovog mjeseca možda će vam trebati neka vrsta savjetovanja za odnose kako bi stvari funkcionirale između vas i vašeg partnera. Što se tiče financijskih pitanja, stvari bi mogle ići u prilog, ali svejedno, možda ćete morati vratiti stari zajam, koji bi mogao zahtjevati malo napora. Pokušajte planirati svoj proračun i kontrolirati svoje troškove. Na poslovnom planu možete naići na neke prepreke. Ako zaposlite novo osoblje, možda ćete moći upravljati radnim pritiskom. Ovo možda nije povoljno vrijeme za nove ponude. Oni koji se bave poslovima mogu sada blistati, ali moraju razgovarati sa svojim šefom kako bi razjasnili probleme na poslu. Studenti mogu dobro proći, ali u sljedećim mjesecima mogu i bolje. Zdravstveni problemi poput blage sezonske gripe i bolova u tijelu, kojima treba obratiti pažnju ako želite ostati u formi i zdravi.

 

 

DJEVICA

Ovo je mjesec prepun nekih ometanja i jedinstvenih događaja za osobe rođene u znaku  Djevice. U cjelini, možda ćete se stresno provesti kada su odnosi u pitanju, jer će vašoj obitelji možda trebati neko vrijeme da odobri vašu vezu s ljubavnikom. Na financijskom planu možda ćete imati dobar prihod, ali novac možete potrošiti u dobrotvorne svrhe. Na poslu može biti konkurencije, a netko možda pokušava ukrasti vaše ideje i uzeti zasluge za vaše dobre postupke. Ljudi na poslu mogu se posvetiti poboljšanju svojih performansi, a mogu dobiti i unapređenje. Posao se sada može proširiti na druge gradove i to vam može donijeti određenu zaradu. Prema rasporedu planeta, studenti će možda biti pod pritiskom da izvrše posao i možda će imati nekih problema u vezi ovog mjeseca. Možda će im trebati uložiti više napora kako bi uspješno prošli ispite. Za vas ne može biti zdravstvenih problema, ali netko iz vaše obitelji može biti bolestan, a vi morate to riješiti, što bi moglo utjecati na vaše zdravlje.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5