FINANCIJSKI HOROSKOP za mjesec JUN za SVE znakove!

FINANCIJSKI HOROSKOP za mjesec JUN za SVE znakove!

25 svibnja, 2021 0 By Admin

FINANCIJSKI HOROSKOP za JUN! – Uz malo sreće i pomoć zvijezda, OVI znakovi bi se MOGLI OBOGATITI i imati NOVCA VIŠE NEGO IKAD…

 

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Tijekom mjeseca vi ćete doći do veće količine novca. Nasljedstvo ili igre na sreću. Sreća će vam biti naklonjena kad su financije u pitanju. U narednom periodu imat ćete dovoljno novca. Vaši problemi više neće biti povezani sa manjkom financijskih sredstava. Čeka vas dug i bezbrižan period.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Ovaj mjesec bi vam mogao donijeti neke troškove i izdatke na koje niste računali. Racionalno trošite i ne upuštajte se u troškove koji vam nisu prijeko potrebni. O tome strogo povedite računa, jer se može desiti da vam sam kraj mjeseca donese situaciju da će vam neke osnovne stvari faliti.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Položaj planeta ima jak utjecaj na financije kada je vaš znak zodijaka u pitanju. Ovo bi mogao za vas biti vrlo unosan mjesec kada je riječ o financijama. Mogli biste doći do veće količine novca sa kojim bi velika većina vaših problema nestala. Ne bi bilo loše investirati u određene poslove, jer bi vam se na taj način novac mogao višestruko vratiti.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Racionalno trošite, jer mogli bi vas zadesiti neki troškovi na koje ne planirate u ovom mjesecu. Povedite računa o tome da se ne nađete u situaciji da vam pri kraju mjeseca manjka za osnovne potrepštine. Izbjegnite ukoliko vas netko bude tražio da budete jamac. Nije vrijeme za to.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Vaša financijska situacija je u zadnje vrijeme upala u razdobolje kada vam primanja ne mogu pokriti sve troškove i mjesečne izdatke. Međutim, od ovog mjeseca pa na dalje, vaša financijska situacija će biti znatno bolja, a samim time i životni standard će vam postati kvalitetniji.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2