Možete li PRONAĆI SVE MAČKE? Koliko ih ima na slici?

Možete li PRONAĆI SVE MAČKE? Koliko ih ima na slici?

1 ožujka, 2021 0 By Admin

Skrivalice su dio naše svakodnevnice kao i ostale zabavne igre. Čini mi se da skrivalice najviše volite riješavati i zato vam i sada donosim jednu takvu.

O čemu se radi objasnit ću u nastavku…

 

Razne igre vam pripremam, ali nekako mi se čini da ipak skrivalice najradije riješavate. Zato sam vam i sada pripremila skrivalicu kakvu do sada nismo imali. Dosjetila sam se nečega novog da bude ipak uvijek nešto malo različito. Ispred vas je slika na kojoj vidite selo, štalu, poljoprivredno imanje, kuće, drveća, neke životinje. Na tu sliku sakrila sam nekoliko mačaka.

Vaš zadatak je da prebrojite koliko se mačaka nalazi na slici.

Prije svega dobro promotrite sliku i obratite na svaki detalj gdje bi se mačka mogla zavući i sakriti. Ovo je jedna od onih skrivalica koja spada u teže. Neke su lakše, neke teže. Nekad pripremim lakše, a nekad teže. Ne bi bilo zanimljivo da je svaki put ili prelagana ili preteška. Za ovu skrivalicu smatram da će dosta vas točno riješiti, ali isto tako znam da će biti onih koji neće.

Ako ne uspijete pronaći sve mačke, ja ću kao i svaki put pokazati gdje se nalaze. Svaki puta napišem riješenje bilo koje igre ili kada su u pitanju ovakve, onda i slikovno pokažem gdje se nalazi ono što je sakriveno. Uzmite malo svog slobodnog vremena i pokušajte naći skrivene mačke koje su se negdje sakrile na ovom seoskom imanju.

Uz malo truda i volje, mogu svi uspjeti. Problem je što su mačke sitne i zato treba obratiti pažnju na svaki detalj jer su se mogle zavući bilo gdje. Zato je bitno dobro promotriti sliku i obratiti pažnju na svaki detalj slike. Na taj način jedino ćete moći uspješno i točno riješiti ovaj zadatak.

Sada ću vam otkriti da se radi o 8 mačaka koje su na slici, a pokazat ću vam i gdje se one nalaze.

Slika prikazuje gdje se sve nalaze mačke.