JARAC- VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. godinu! – pred vama je TURBULENTNA GODINA sa mnogo NEOČEKIVANIH DOGAĐAJA

JARAC- VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. godinu! – pred vama je TURBULENTNA GODINA sa mnogo NEOČEKIVANIH DOGAĐAJA

27 prosinca, 2020 0 By Admin

LJUBAV ZA ONE KOJI NISU U VEZI

Naredna ljubavna godina će vam početi sretno, ali ta sreća neće dugo potrajati. Već u januaru ulazite sa jednom osobom u vezu. Svjesni ćete biti da ste prenaglili i požurili, ali jednostavno neće moći slušati razum, već ćete slušati srce.

Tokom februara provodit ćete lijepe trenutke sa vašom novom voljenom osobom, no već u martu dolazi do prvih  i nesuglasica. Tada će vaša voljena osoba pokazati svoje pravo lice, na što ćete vi biti iznenađeni i blago rečeno zaprepašteni.

Odmah će vam postati jasnije da ste se zaletili u tu vezu, ali odlučit ćete nastaviti i dalje tu vezu. Tokom aprila šok jer vas toko aprila čeka ljubavna izdaja. Vi nećete uopće puno razmišljati što da napravite, nego ćete se odmah odlučiti na ljubavni kraj.

Bit ćete ljuti kako na partnera, tako i na sebe što ste brzopleto i nepromišljeno ušli tako brzo u vezu. Tokom maja i juna vaš status se neće mijenjati. Nećete biti u vezi, već ćete se posvetiti sebi i svojim hobijima i iskoristit ćete to vrijeme najbolje kako znate.

U julu će vam se zapravo desiti ona prava ljubav. Osoba koju vrlo dobro poznate i prema kojoj zapravo nikad niste bili ravnodušni, priznat će vam otvoreno svoje osjećaje koje ima prema vama. U julu ćete započeti ljubavnu vezu sa tom osobom. S tom osobom ćete pronaći pravu ljubavnu sreću.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Od jula pa sve do kraja godine ćete biti u vezi sa tom osobom, a ta veza će vas usrećiti, kao i parter. Iako će biti turbučentna ljubavna godina, ipak ćete uspjeti pronaći pravu ljubav.

Stranice: 1 2 3