JARAC- VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. godinu! – pred vama je TURBULENTNA GODINA sa mnogo NEOČEKIVANIH DOGAĐAJA

JARAC- VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. godinu! – pred vama je TURBULENTNA GODINA sa mnogo NEOČEKIVANIH DOGAĐAJA

27 prosinca, 2020 0 By Admin

LJUBAV

LJUBAV ZA ONE KOJI SU U VEZI

Ljubavna godina bit će promijenjiva, imat ćete dosta razloga za sreću, ali ponekad i za tugu i probleme. Već u prve dane Nove godine ući ćete sa problemima i nesuglasicama. Nikako vam neće odgovarati položaj planeta i vaši odnosi bit će zategnuti.

No već u februaru situacija se smiruje, a vaši problemi će ostati iza vas. Februar će biti miran i skladan. Mart vam donosi ogromno iznenađenje koje će vam pripremiti vaša voljena osoba i ispuniti vam vaš veliki dan. Osjećat ćete se posebno i jako voljeno.

Mjesec april i maj vam neće donijeti ni loše, ali ni previše dobre trenutke. Vaš odnos bit će stabilan, slagat ćete se dobro, ali često će vas pratiti neraspoloženje i manjak motivacije za voljenom osobom. No ipak ćete biti zadovoljni jer će vas nesuglasice izbjeći, kao i neki problemi.

Tokom juna vaša voljena osoba će organizirati romatično putovanje za vas dvoje. To putovanje će vas dodatno zbližiti, te ćete i samu vašu vezu učvrstiti. Tokom jula i augusta neće vas pratiti baš nikakvi problemi, već ćete imati brojne sretne trenutke i situacije sa vašom voljenom osobom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaša voljena osoba će vas neprestano iznenađivati i mamiti osmjeh na lice. Ta tri mjeseca će biti najbolja za vas u cijeloj godini.  Septembar vam donosi najveće probleme i to će biti vaš najgori mjesec u godini. Uzor problema nećete biti ni vi ni vaš partner, nego posve druge osobe koje će raznim podlim lažima i smicalicama pokušati unijeti nemir u vaš život i narušiti vaše odnose.

No i to ćete uspješno savladati i to neće ostaviti posljedice na vašu vezu, jer će se prava istina ubrzo saznati.

Nakon toga vaša veza više neće biti na kušnji sve do kraja godine. Iako će vam biti dosta turbulentna godina, ipak će vaša veza postati čvršća i jača nakon svih kušnji koje će proći.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3