BLIZANCI – 2021. godina će vam donijeti MNOGA DEŠAVANJA i ISPUNJENJE SNOVA i ŽELJA!

BLIZANCI – 2021. godina će vam donijeti MNOGA DEŠAVANJA i ISPUNJENJE SNOVA i ŽELJA!

24 prosinca, 2020 0 By Admin

Dragi Blizanci, zvijezde vam otkrivaju što vas čeka u 2021. godini na planu posla, financija i ljubavi…

 

POSAO

Dragi Blizanci, možemo slobodno reći da vas čeka zanimljiva godina po pitanju posla. Januar vam neće donijeti neke bitnije promjene i dešavanja. Dio januara ćete provesti odmarajući, a dio radno. Bit će vam teški prvi radni dani nakon prazničnih dana.

Situacija ostaje ista i tokom februara koja također ne donosi bitnije promjene. Međutim, sve se mijenja već tokom marta kada za vas nastupa idealno poslovno vrijeme. Vrijeme u kojemu ćete moći postići sve ono što se planirali. Mjesec mart će vam donijeti brojne poslovne uspjehe sa kojima ćete biti i više nego zadovoljni.

Možemo reći da će vam mjesec mart biti najuspješniji po pitanju poslovnog života. Ali već sredinom aprila nastaju problemi. Poslovna situacija će se zakomplicirati, a ujedno će vam stres dodatno stvarati i radne kolege sa svojim postupcima i raznim igricama.

Mjesec april ćete htjeti da što prije prođe i da se završi, ali ništa bolje neće biti ni u mjesecu maju. U mjesecu maju vas također čekaju poslovni problemi i vi ćete početi razmišljati o promjeni radnog mjesta. Tokom jula upoznat ćete jednu osobu, a ta osoba će vam dati jednu poslovnu ponudu koju naprosto nećete moći odbiti, ali nećete odmah ni prihvatiti.

Sve će vam odgovarati, osim mjesta. Taj posao bi morali obavljati u mjestu daleko od vašeg doma. Pred vama će biti teški dani i teška odluka. Vi ćete se na kraju ipak odlučiti da prihvatite tu poslovnu ponudu. S vremenom će se pokazati da niste ni malo pogriješili i da ste donijeli pravu odluku. Kad se sve zbroji i oduzme, ipak ćete biti zadovoljni poslovnom situacijom.

 

FINANCIJE

Vaša financijska situacija tokom godine će biti dosta promijenjiva. Imat ćete tokom cijele godine razne uspone i padove. Prva tri mjeseca u godini bit će vam prilično teška, jer će vladati kronični nedostatak novca. No već u aprilu situacija se mijenja.

Doći ćete do novca, da li nasljedstvo ili novčani dobitak. Vaša financijska situacija tokom aprila bit će i više nego dobra. Sve to će začiniti i promjena zaposlenja, jer posao koji ćete obavljati će vam donositi daleko više novca nego stari posao. Od aprila pa sve do kraja godine, nećete imati problema sa novcem.

 

Nastavak na idućoj stranici..

Stranice: 1 2