BIK – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU! Saznajte kakve IZAZOVE i PROMJENE vam je pripremila 2021. godina.

BIK – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU! Saznajte kakve IZAZOVE i PROMJENE vam je pripremila 2021. godina.

24 prosinca, 2020 0 By Admin

Zvijezde otkrivaju svim pripadnicima horoskopskog znaka Bika što ih čeka u 2021. godinu na planu posla, financija i ljubavi!

 

POSAO

S poslovne stane, već od prvih dana janura, godina će vas početi vrlo burno. Od prvog radnog dana naići ćete na probleme koje nećete znati kako da riješite. Takav period protegnut će se sve do februara kada ćete ozbiljno krenuti u potragu za novim radnim mjestom.

Međutim, neki čudom, uspjet ćete riješiti nastale poteškoće i probleme i ipak ćete ostati tu gdje jeste. Čak naprotiv, situacija će postati mnogo bolja nego što je bila. Bilježit ćete uspjeh za uspjehom koji neće proći nezapaženi. Takva stabilna situacija protegnut će se kroz mart, april i maj.

Međutim, početkom juna, opet će nastati problemi na radnom mjestu sa radnim kolegama. Situacija će vam postati neizdrživa, jer će svakodnevno biti provokacija i raznih nepotrebnih igrica u svrhu da se vama nanese šteta. Ipak, bolju ponudu nećete uspjeti pronaći, pa ćete i dalje ostati obavljati trenutan posao.

Tokom augusta, sve se okreće na vašu korist. Glavni provokaroti više neće biti dio vašeg time jer odlaze. To će u vama stvoriti mir i smanjiti stres. U sempembru ćete zabilježiti ogorman uspjeh na kojemu će vam mnogi zavidjeti i ponovo pokušati narušiti vaš mir, ali ovaj put neće uspjeti. Od okrobra pa sve do kraja godine, nećete imati poslovnih briga i problema.

Naredna godina će s poslovne strane za vas biti stresna i tutbulentna, ali u konačnici ćete sve izdržati i na kraju ipak ostvariti mnoge poslovne uspjehe.

 

FINANCIJE

Početkom godine financijska situacija neće biti stabilna. Novca će manjkati i neće ga biti dovoljno. Takav period pratit će vas sve do aprila. Tokom aprila imat ćete neočekivan trošak koji će dodatno zakomplicirati vašu već ionako tešku situaciju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Međutim, tokom maja dobijate neočekivan veliki novčani dobitak, a tada prestaju vaši financisjki problemi. Novca ćete imati više nego vam je potrebno tokom cijele godine, a i dalje.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2