Žena je najljepša i najpametnija oko i nakon 40-te godine.

Žena je najljepša i najpametnija oko i nakon 40-te godine.

7 rujna, 2020 0 By Admin

Mišljenja su podijeljena. Dok je jedinima žena najljepša u ranijoj dobi dok je još djevojka, onim drugima se žene više sviđaju u nekoj kasnijoj dobi, a ima i onih koji kažu da ne postoji ružna žena…

Svatko od nas svijet vidi drugačije. Čak ni jedna obična boja svakom oku ne izgleda isto. Svatko ju vidi u svojoj nijansi. Svatko svojim očima gleda svijet i sve ono što sačinjava jedan svijet, drugačije i na drugačiji način. Jednima su žene najljepše u 20-tim godinama, dok će masa muškaraca upravo reći suprotno tome. Reći će, žena je najljepša i najpametnija nakon 40-te godine. Dok će jedni reći da ne postoji ružna žena i da je svaka žena lijepa na svoj način.

Nije fizički izgled samo ono što jednu ženu čini lijepom.

Često ljudi kažu kako fizički izgled, odnosno vanjska ljepota nije bitna, nego ljepota duše. Bitna je, vrlo je bitna, jer ljepota duše se ne vidi na prvi pogled, a da bi poželjeli neku osobu dublje i pobliže upoznati, potrebno je da nas nešto zainteresira i privuče, a to je upravo njena vanjština i njen vanjski izgled.

Dakle, opet se vraćamo na vanjski izgled, jer upravo je on glavni faktor da nas nešto privuče ili odbije na osobi.

Prije nego upoznamo nečiju dušu, upoznajemo osobu izvana. Način na koji promatra i gleda. Dubinu i prodornost očiju. Način na koji se smije. Način na koji komunicira. Pokrete i manire. Koliko je duhovita, zabavna i interesantna. Kako i na koji način usmjerava pažnju na sugovornika. Da li je šarmantna. Njena kosa i nokti. Način na koji hoda. Način na koji je odjevena i mnogo drugih sitnica koje naše oko registrira u prvom kontaktu sa osobom.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2