OVAJ ZNAK jako puno treba i traži ljubavi, pažnje i brige

OVAJ ZNAK jako puno treba i traži ljubavi, pažnje i brige

3 rujna, 2020 0 By Admin

OVAJ ZNAK jako puno treba i traži ljubavi, pažnje i brige, ali još VIŠE DAJE

RAK:

Oni žive za ljubav, dom i obitelj. Već od ranog djetinjstva, počinju maštati kako će jednog dana imati obitelj i punu kuću djece, topao dom, partnera, ljubav i sklad.

Dok ne postigne ljubav u životu, ovaj znak nije i ne može biti u potpunosti sretan. Ljubav mu je smisao i pokretač svega. Bez ljubavi i obitelji, život im nema smisla. Ovaj znak spada u najvernije znakove zodijaka.

Najrijeđe se upuštaju u tajne veze. Spada u najvjerniije zodijake. Prilično su tradicionalni i drže puno do takvih vrijednosti. Brzo se vežu i zaljube, a kada se zaljube, njihov izabranik postaje centar njegovog svijeta sa kojim već od rane faze veze počinje razmišljati o velikim planovima.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Nerijetko time znaju prestrašiti partnera, jer mnogi sebe u ranoj fazi veze ne vide u zajedničkom životu, a posebno u stvaranju obitelji. Ovaj znak je neprestano željan ljubavi i pažnje. Želi da mu se ljubav svakodnevno pokazuje i dokazuje. Jako puno traže od veze i od partnera, kada dobiju, ne samo da vrate isto, nego još više vrate. Ovaj znak živi ljubav. Ljubav i pažnja ga hrani i pokreće.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2