Žene 40 i 50-tih godina! Ne žalite što starite!

Žene 40 i 50-tih godina! Ne žalite što starite!

1 rujna, 2020 0 By Admin

Ne žalite što starite! Možda niste ni svjesne kakve sve kvalitete posjedujete i koje sve prednosti…

Svaka životna dob ima nešto svoje što obilježi tu dob i po čemu ju pamtimo. Svaka životna dob ima svoje i prednosti i mane. Činjenica je da svakom godinom kako starimo, nešto novo naučimo.

Svaka godina iza nas također nosi određena iskustva, znanje, mudrost. Po čemu je životna dob 40-tih i 50-tih posebna…

 

Četrdesete godine po statistikama su godine kada se osoba poprilično promijeni. Neki ljudi se promijene na bolje, neki na gore. Bolje reći, ne mijenja se osoba zato što želi, nego zato što nas život natjera na to. Dogode nam se razne životne situacije nakon kojih jednostavno ne možemo biti isti.

Određene situacije nas natjeraju da nešto u životu počnemo više cijeniti ili obrnuto. Isto tako nečemu počnemo davati veći značaj nego prije. Svakako je istina da u 40tim i 50tim godinama je iza nas period u kojemu smo dosta toga prošli i dosta toga naučili.

 

Jedna od kvaliteta u tim godinama je da više nismo lakovjerni i naivni.

Kao mlađi, vjerovali bi svemu, svakome i svačemu. Lako nas je bilo prevariti i riječima nahraniti dušu da bi se osjećali posebno i drugačije. Slatkoriječivaca i manipulatora je uvijek bilo i biti će i oni točno znaju što ustvari treba reći svakoj ženi i što ona želi čuti, te ju time pokušaju osvojiti ili ju i osvoje. Nakon 40te godine žena je puno mudrija, pametnija, krcata iskustvom i točno zna prepoznati takvu vrstu malipulatora i njihove namjere.

 

Druga kvaliteta je da dobro znaju što je ljubav, kome da ju daju i od koga da ju prime.

Do te dobi, većina žena doživi razna ljubavna iskustva. Jedno od njih je da su ostajale slomljena srca. Isto tako, voljele su, a ljubav im nije bila uzvraćena ili nije bila uzvraćena u onoj mjeri u kojoj su željele. Zaljubljivale bi se na prvi pogled ne mareći kakva je zaista ta osoba. Davale sebe srcem i dušom misleći da će im isto biti uzvraćeno.

Često ostajale slomljena srca i prepune razočaranja. Nakon 40te godine, više im ne pada na pamet da tako pristupaju i da se lako upuštaju u neku vezu. Više se ne zaljubljuju na prvi pogled i ne vjeruju naivno svemu što im muškarac kaže. Dobro znaju procijeniti muškarca i prepoznati kada nešto nije iskreno, kao i skrivene namjere.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2