Bravo za svakog tko otkrije koja je sakrivena riječ!

Bravo za svakog tko otkrije koja je sakrivena riječ!

27 kolovoza, 2020 0 By Admin

Da se ovaj put ne bi vidjeli iz aviona, dobro sam ju sakrila, ali opet, ne tako dobro da ju nećete moći prepoznati. Opet će biti onih koji će broj pronaći kroz svega nekoliko sekundi, ali zasigurno će biti i onih koji će se namučiti dok je pronađu. Bit će i onih koji ipak neće uspjeti vidjeti i prepoznati skrivenu riječ.

U svakom slučaju, ovu riječ nije lako pronaći i smatram da će tek nekolicina vas u trenu prepoznati riječ. Mislim da će ipak više biti onih kojima će trebati dosta vremena da ju pronađu.

Svi oni koji ipak ne uspiju pronaći, a ipak ih zanima koja je riječ u pitanju, moći će saznati, jer kao i svaki put do sada, ja ću vam otkriti riješenje.

Isto tako, oni koji ju otkriju, a ipak imaju mrvicu sumnje da li su pogodili, moći će pročitati riješenje. Sada ću vam reći koja je to riječ skrivena.

Dakle, skrivena riječ je:

Suncokret

Nadam se da ste se zabavili i sa ovom skrivalicom kao i svakom do sada. Na našoj Facebook stranici pišite nam putem komentara riječ koju ste uočili i pronašli. Pišite nam koliko vam je vremena bilo potrebno da ju pronađete. Pišite nam da li vam je ova skrivalica bila lagana ili je ipak bila teža od ostalih do sada.

Kako ostavljate pohvale, slobodno ostavite i pokudude. Svaka vaša kritika je nama motivacija da vam pripremimo što zanimljivije skrivalice i mozgalice kako bi se što bolje zabavili. Nadam se da ste sa ovom zabavili i da ste uživali u njoj.

 

Stranice: 1 2