Neće svi USPJETI riješiti OVAJ TEŽAK ZADATAK!?

Neće svi USPJETI riješiti OVAJ TEŽAK ZADATAK!?

24 kolovoza, 2020 0 By Admin

Svakodnevno vam donosim nove vrste zabave. Najviše vam pripremam matematičke zadatke i skrivalice, jer njih najviše volite riješavati. Evo što sam vam pripremila…

 

Pokazujete veliki interes za zadatke, kao i za skrivalice i mozgalice. Upravo zato vam svaki dan pripremam od svačega po nešto, jer ih jako volite riješavati. I sada sam vam nešto takvo pripremila i pripremat ću vam sve dok ćete voljeti i uživati u raznim zabavama, a znam da hoćete još dugo..

Što sam vam sada pripremila objasnit ću ukratko…

Pripremila sam vam matematički zadatak.

Ono što vi trebate je riješiti taj zadatak. Očekujem i točno.

Još da nešto napomenem što osobno mene veseli, a to je što koristim razne boje podloga da se ipak svaka zabava iako ista kad je u pitanju matematika, razlikuje po boji podloge i crtanih likova koje ubacim. Slatko, zar ne!?

Isto tako, pazim da ni svaki taj zadatak nije uvijek isti po težini riješavanja. Nekada pripremim zaista lagane zadatke, a nekada, kao na primjer sada, pripremim malo teže zadatke. Ne bi bilo interesantno da su svaki put prelagani i da ih riješiti za nekoliko sekundi. Ponekad baš hoću da morate malo više razmišljati i više se potruditi da ih riješite.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2