Koja riječ je skrivena? Sigurno nećete svi pogoditi!

Koja riječ je skrivena? Sigurno nećete svi pogoditi!

13 kolovoza, 2020 0 By Admin

Još jedna skrivalica u nizu. Zaista me iznenađuje, a ujedno i jako veseli kada vidim koliko ih volite riješavati.

Svakim danom vaš interes je sve veći i veći, a posebno me veseli kada mi pišete i tražite da vam češće i više radim ovaj vid zabave…

 

Za danas sam vam pripremila skrivalicu. Opet naravno nešto malo drugačije. Trudim se da je svaka drugačija, a ujedno i zanimljiva, jer mi je u cilju da vas zabavim i usrećim, a moram priznati i malo naljutim one koji ipak ne dođu do riješenja. Ipak, vjerujem da je malo  onih koji odustanu, obzirom na količinu komentara koje pišete.

Vesele me čitati vaši komentari. Moram priznati da se nekada i nasmijem kada pogriješite. Naravno, to je onaj slatki smijeh. To samo znači da ih dovoljno kvalitetno napravim, jer ne bi bilo zanimljivo da svi dođete do riješenja, isto kao što ne bi bilo zanimljivo da baš nitko ne dođe do riješenja.

Vi koji svakodnevno igrate, znate što trebate činiti, no ima onih koji će danas prvi puta zaigrati. Zato ću objasniti što vam je činiti.

Dakle ovako:

Opis i objašnjene, te ono što morate činiti:

Napravila sam podlogu tamne boje. Na nju sam poslagala srca u zvijezdice. Sve to što vidite na prvi pogled je jedna slika. Na toj slici sakrila sam nekoliko slova, odnosno riječ. Ta slova koja ćete pronaći tvore redosljedom jednu riječ.

Dakle, ovaj put slova nisu razbacana pa da morate smišljati koja je riječ. Ovaj put slova koja pronađete, redom slovo iza slova, čine jednu riječ. Kao što sam rekla, podloga je tamna, pa će vam i samim time biti teže doći do riješenja.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2