Koji je skriveni broj?? Većina će pogrešno odgovoriti!

Koji je skriveni broj?? Većina će pogrešno odgovoriti!

10 kolovoza, 2020 0 By Admin

Još jedna skivalica u nizu koju smo pripremili za vas, jer smo vidjeli da vam se sviđaju i da ih volite riješavati. Danas nešto drugačija, ali nikako i manje zanimljiva. O čemu se točno radi…

 

Za danas smo vam pripremili također skrivalicu.

O čemu se točno radi i što je točno vaš zadatak:

Uzeli smo plavo-ljubičastu podlogu koju smo prekrili blještavim zvijezdicama. Na nju smo vješto sakrili četvernoznamenkasti broj. Taj broj smo također napisali plavo-ljubičastom bojom da bi vam malo otežali i da ne bi prebrzo otkrili o kojem se točno broju radi. Obrub skrivenog broja smo napravili u bijeloj boji, dovoljno da uz malo truda možete otkriti o kojem se broju radi. Ne želimo dam bude preteško doći do riješenja, ali ne želimo ni da lako i prebrzo dođete do riješenja.

Iako će neki reći da je broj vidljiv, moramo vam reći da i nije tako jednostavno kako možda na prvi pogled izgleda.

Prevarit ćete se ako mislite da ovu skrivalicu možete u trenu riješiti. Koristili smo brojeve koji liče jedan na drugog, odnosno, ti skriveni brojevi uz malo brzopletosti mogu dovesti do krivog riješenja. Zato, nemojte biti brzopleti i ne žurite. Svakako ćemo vam otkriti na kraju o kojem se broju radi, ali bit ćete zadovoljniji ako ga sami pronađete.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2