Samo za one sa izvrsnim vidom! Pogodite SKRIVENI BROJ!

Samo za one sa izvrsnim vidom! Pogodite SKRIVENI BROJ!

3 kolovoza, 2020 0 By Admin

Za danas sam vam pripremila, a šta drugo nego ono što najviše volite, a to su skrivalice.  Danas naravno opet malo drugačija.

Zaista se trudim da vam pripremam što više toga, jer vidim koliko ih volite riješavati..

 

Na redu je skrivalica. Kao što sam rekla maloprije, nešto drugačija nego zadnjih nekoliko. Najviše vam pripremam one u kojima morate otkriti riječi, jer za njih pokazujete najveći interes i njih volite najviše riješavati. Naravno da ja onda gledam da vam i udovoljim. Sad ću vam ukratko reći što sam vam za danas pripremila i koji je vaš zadatak…

Dakle…

Za ovu skrivalicu sam napravila vrlo svijetlu podlogu. Podloga je kombinacija bijele i plave boje. Na tu podlogu sakrila sam broj. Mogu vam odmah otkriti da se radi o troznamenkastom broju. Kasnije ću vam otkriti i cijeli broj, ali kasnije, ima još vremena za to.

Već znate da vam za ovu vrstu skrivalica zaista ne treba nikakvo znanje. Sve što vam treba je malo vašeg vremena, malo upornosti, volje, možda i malo strpljenja. Ova skrivalica je nešto teža nego one inače. Lakše je uočiti sakriveno na nekoj jednobojnoj podlozi, nego šarenoj. Ova danas je izuzetno šarena podloga i zato mislim da će ovo danas biti nešto teže nego inače.

Zato smatram, a možda i griješim, da će danas biti više onih koji ipak neće uspjeti riješiti ovaj zadatak. Nemojte odustati jer nije baš tako dobro sakriven da ga ne bi mogli otkriti. Iako, svaki puta ima onih koji  zaista vrlo brzo otkriju sve sakriveno, neki od vas otkriju u roku odmah. Nekima je dovoljna jedna sekunda da pogode.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2