JAKO TEŠKA SKRIVALICA! Na slici su 2 životinje! Koje?

25 srpnja, 2020 0 By Admin

Zaista volite riješavati skrivalice. Iznenađena sam koliko vas je zavolilo skrivalice. Zabavlja me kada jedni kažu da se vidi iz aviona što je sakriveno, dok drugi kažu da je nemoguće vidjeti što je sakriveno.

 

To samo znači da nemamo svi isti vid i da ne vidimo svi isto. Pripremam vam svaki dan nove i razne skrivalice, jer vidim da ih volite riješavati. Što sam vam za danas pripremila, objasnit ću vam:

 

Dakle ovako…

Za danas sam vam pripremila jednu drugačiju skrivalicu. Doduše, svaki dan su drugačije, jer nastojim da se ne ponavljaju, ne samo iste, nego ni slične. Za danas sam pripremila skrivalicu na kojoj su sakrivene dvije životinje.  Prvo ću vam objasniti što je vaš zadatak kako bi došli do riješenja.

Za danas sam uzela tamnu podlogu. Na nju sam sakrila dvije životinje. Da ne bi bilo prejednostavno, te životinje sam prilično dobro sakrila, ali opet, ne toliko dobro da ne bi mogli vidjeti i otkriti što je sakriveno.

Kako sam ostavila tako reći samo obrise tih životinjai obzirom da svi znate što je to, već ćete moći i po samim obrisima prepoznati što je sakriveno.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2