SUDAR SUDBINE do kraja OKTOBRA: OVAJ znak će uživati u blagostanju i izobilju, dok Škorpiju čekaju gorka iskustva i teško razočaranje!

SUDAR SUDBINE do kraja OKTOBRA: OVAJ znak će uživati u blagostanju i izobilju, dok Škorpiju čekaju gorka iskustva i teško razočaranje!

14 listopada, 2024 0 By Admin

BLIZANCI

Vaša svakodnevica postaju loše stvari koje vam se događaju, nedostatak sreće i puno toga negativnog. Frustrirani ste i nervozni zbog toga i pokušavate se boriti s tim kako god znate , ali neuspješno. Neuspješno bar do sada, jer uskoro vam slijede promjene koje će vas ostaviti bez daha. Te promjene donijet će vam prijeko potrebnu sreću, a tada će sve samo od sebe krenuti u dobrom smjeru. Sreća je ono što vam je nedostajala, a uskoro ćete ju ponovo osjetiti.

Vaš sretan period započet će sa napredovanjem na poslu, koje ste svakako zaslužili, ali niste uspjeli realizirati. Sada će se to dogoditi i uskoro možete očekivati da će se vaša financijska situacija jako popraviti. Bit ćete iznenađeni time koliko vrijedi vaše napredovanje i bit ćete vrlo sretni zbog toga. Poslovni uspjesi potaknut će i bolju atmosferu u obitelji, a pogotovo u vašem ljubavnom životu.

Ljubavni život ući će u pravu renesansu i povratak u najbolje dane vaše ljubavne veze. Čarobni trenuci sa partnerom učinit će vas posebno sretnim i cijeli vaš život će poprimiti neki novi oblik. Bolje ćete se osječati i bit ćete zadovoljni svime što se oko vas događa. Slijedi vam period blagostanja, financijske neovisnosti i renesanse u ljubavnom životu. Ništa bolje si ne bi mogli ni poželjeti od onoga što će vam se uskoro dogoditi.

 

ŠKORPIJA

Zvijezde su vam namijenile tešku sudbinu u razdoblju koje je pred vama i vi tu ništa nečete moći učiniti. Najviše će vas pogoditi to što ćete se razočarati u jednu vama dragu osobu. Bit će to veliko razočaranje i vaš budući odnos će doći u veliko pitanje. Ono što ćete doživjeti od te osobe će vas šokirati jer tako nešto nikada ne biste očekivali. Time će i vaše razočarenje tom osobom biti veće.

Nečete biti na čisto što i kako dalje. Da li možete prijeći preko toga ili ne. Vjerojatno nečete prijeći preko takvih stvari jer biste time i sami sebe srozali na nivo te osobe. Ipak, bit će teško prekinuti sve veze jer se jako dugo poznajete. Razočaranje i samo razočaranje će vas pratiti u narednom periodu i neće vam biti lako. Morat ćete to prihvatiti i sa time se naučiti nositi. Bit će još takvih trenutaka u životu.

Prekid veza sa takvim osobama može vam u budućnosti donijeti i dobre stvari. Tada ćete moći bolje razlućiti tko je iskren, a tko ne. Možda je i bitnije u koga možete imati povjerenje, jer povjerenje se teško stiće, a lako gubi. Tada ćete možda moći bolje ocijeniti ljude i steći pravo mišljenje o njima da vam se ponovo ne dogodi veliko razočaranje. Sve što se dogodilo, ne može se izbrisati, tome ćete se morati prilagoditi. To je ono najbolje što možete učiniti za sebe.