Zvjezdani padovi: Dani suza, boli i razočaranja čekaju OVA 2 znaka – sudbina donosi težak period!

Zvjezdani padovi: Dani suza, boli i razočaranja čekaju OVA 2 znaka – sudbina donosi težak period!

17 rujna, 2024 0 By Admin 2

Period koji dolazi donosi veliku tugu, bol i razočarenje pripadnicima ova dva znaka. Naredni dani bit će vrlo teški i tražit će od vas puno strpljenja.

Neke odluke koje ćete morati donijeti uvelike će promijeniti vaše planove pa nikako nećete moći biti zadovoljni time, ali drugog izbora nećete imati…

 

OVAN

Razočarenje u voljenu osobu je ono što će vam zagorčati život u vremenu koje dolazi. Sve ono što ste već neko vrijeme sumnjali, pokazat će se kao istina.

Bit će to gorka istina kakvu sebi nikad ne biste poželjeli, ali to će biti vaša realnost od koje nećete moći pobjeći. Teško ćete moći prijeći preko toga pa će odluka koju ćete donijeti još više otežati ukupnu situaciju.

Mnogo će vas boli koštati to što ćete saznati. Neće vam biti nimalo lako iako ćete pokušati sve kako vas razočaranje ne bi toliko pogodilo.

Vjerovali ste u pravu i iskrenu ljubav, ali ona se pokazala kao lažna. Druga osoba umiješala se u život vašeg partnera i to je uništilo sve što ste zajedno stvarali. Tome se nećete moći oduprijeti jer ne ovisi o vama.

Vaš partner će vam dati do znanja da je vaša veza završila i vi nećete imati izbora nego krenuti svojim putem. Možda će to biti dobro za vas u budućnosti, ali sada će vam biti vrlo teško zbog toga.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Dolazi vrijeme za velike promjene u vašem životu, promjene koje će usmjeriti vaš život u nekom drugom smjeru koji niste planirali.

BLIZANCI

Pred vama je teško razdoblje u kojem će najviše o vama ovisiti koliko brzo ćete se oporaviti. Ono što vam slijedi neće vam se nimalo svidjeti, ali takav je život.

Život nam ponekad donosi teške dane koje želimo što brže zaboraviti. Tako će i vama dani koji dolaze biti vrlo teški. Slijedi vam razočaranje u osobu koju vrlo cijenite i poštujete i za koju niste mislili da bi vas mogla tako jako razočarati.

Vrlo teško podnosite nepravdu i kada netko iznevjeri vaše povjerenje. Vjerujete u ljude, ali zbog toga i patite. Razočaranje u osobu od povjerenja vama je neshvatljivo i vi nikada ne biste mogli tako nešto učiniti.

Međutim, nisu svi kao vi i vama slijedi bolna spoznaja da vas je iznevjerila i izdala vama bliska osoba. Vrlo teško ćete to podnositi i neprestano će vas to opterećivati.

Odluka koju ćete donijeti neće biti laka, bit će teška i bolna za vas, ali drugačije nećete moći. Takva odluka je potrebna i zbog vas i vašeg daljnjeg života.

Kada shvatite da se na nekoga ne možete osloniti, a toliko ste mu pružili i dali, tada je vrijeme da raskinete sve odnose sa tom osobom. Vi ćete upravo to i učiniti iako vam neće biti nimalo lako.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ipak, to će vam donijeti dobre stvari u budućnosti, donijet će vam drugačiji način razmišljanja i ophođenja sa ljudima. Sadašnju bol i razočarenje će zamijeniti bolji osjećaji, a o vama ovisi koliko će vreme