BURNA SEDMICA DOLAZI: Kada NEMOGUĆE postane MOGUĆE, OVA 2 znaka morat će biti SPREMNI na SVE!

BURNA SEDMICA DOLAZI: Kada NEMOGUĆE postane MOGUĆE, OVA 2 znaka morat će biti SPREMNI na SVE!

5 srpnja, 2024 0 By Admin 2

Zvijezde donose jako bitne vijesti za pripadnike ova dva znaka, dešavanja koja slijede obilježit će sedmicu koja dolazi. Bit će to burna sedmica, ali da li će im biti po volji, otkrijte sami.

Ova dva znaka morat će biti spremni na sve, ono što ih očekuje zahtjevat će njihovu prisebnost i hladnu glavu. Sedmica pred njima pokazat će da je u životu moguće baš sve.

 

LAV

Baš kada ste pomislili da su problemi ostali iza vas i da vam slijedi mirno razdoblje, dogodit će se upravo suprotno. Sedmica pred vama donijet će vam burne trenutke, prvenstveno u vašoj ljubavnoj vezi.

Prilična nervoza vašeg partnera uzrokovat će turbulencije koje nećete moći izbjeći, koliko god se trudili. Slijede vam dani kakvima se niste nadali.

Neće to prouzročiti nikakve trajne posljedice po vašu vezu, ali bit će zaista naporno za vas smiriti situaciju da ne izmakne kontroli.

Takvih perioda u svakoj vezi ima, nekad više, ponekad manje, ali nitko nije u zajedničkom životu prošao bet loših razdoblja. Vama slijedi jedno takvo loše razdoblje i morat ćete pokazati puno strpljenja da i to izgurate.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Iako vam je prijeko potreban duševni mir, od toga neće biti ništa, barem neko vrijeme. Na vama je da pokažete da se znate nositi sa takvim situacijama i da ne učinite nešto što ćete požaliti. Vaš partner je vjerojatno bio u istoj situaciji pa pokažite da i vi možete pomoći partneru kada je loše volje.

BLIZANCI

Od naredne sedmice ne očekujete ništa posebno, samo se nadate da će problemi zaobići i vas i vašu obitelj. Ipak, bura se sprema, upravo u obiteljskim odnosima.

Doći ćete u sukob sa članom vaše šire obitelji ali ne svojom krivnjom. Bit ćete uvućeni u nešto što vas se i ne tiče toliko, ali to nećete moći promijeniti. Očekuje vas razdoblje u kojem ćete, ni krivi ni dužni, pokušati rješiti problem sa kojim nemate gotovo nikakve veze.

Bitno je da ostanete hladne glave i ne učinite nagle stvari. Neke vaše odluke u vezi tog problema pokazat će se jako dobre i to će vam donijeti poštovanje ostalih članova.

Ništa se neće odvijati dobro, barem u početku, ali s vremenom vi ćete se nametnuti kao uzor i oslonac cijele obitelji, pa će taj sukob zapravo biti dugoročno i dobar za vas. Obitelj je ono najbitnije, ali i poštovanje unutar obitelji mora biti temelj.

Upravo na takvom sukobu gubitka poštovanja, vi ćete izgraditi poseban odnos sa ostalim članovima u kojem će se u budućnosti uvijek vas prvo pitati za savjet.

To je ono dobro za vas što će proizaći iz burnih događaja koji slijede naredne secmice. S vremenom ćete shvatiti da i nemoguće može postati moguće, da i vi možete postati najpoštovaniji član vaše šire obitelji.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Zato budite oprezni i mudro vladajte situacijom. Dobro razmislite prije nego nešto izjavite ili donesete odluku. Vaša budućnost i vaš ugled ovisi o tome što ćete učiniti u narednim danima.