OVIM znacima dolaze tri dana KAO IZ BAJKE. Razna IZNENAĐENJA donijet će im nestvarno zadovoljstvo!

OVIM znacima dolaze tri dana KAO IZ BAJKE. Razna IZNENAĐENJA donijet će im nestvarno zadovoljstvo!

2 srpnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ne morate zaokružiti određene procese ako je njihova funkcija već uspostavljena. Niste u jurnjavi za bilo kojim oblikom savršenstva i trebate praktičan pristup svakodnevnim stvarima.

Neki ljudi neće razumjeti vaš nedostatak takta ili vaš pristup određenim stvarnostima. Ostavite otvorene mogućnosti i nemojte raspravljati o svojim planovima gdje stalno nailazite na kritike.

 

 

BIK

Čini se da je ovo idealno vrijeme za prekretnicu u komunikaciji, raspravu o važnim stvarima i duboku analizu koja bi vašem čitavom životu mogla dati smisao i smjer ako mu date priliku.

Čini se da je puno lakše pronaći sredinu u pitanjima za koja se činilo da nemaju sredine. Uz ovako visoku razinu prihvaćanja i razumijevanja, svaki odnos se može razvijati i izliječiti, malo po malo.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Niste baš zamišljali da će se budućnost odvijati onako kako se odvija, ali ste sretni što ste prošli kroz određena iskustva, iako su bila zahtjevna i teška. Lekcije koje ste naučili vuku vas kroz negativne emocije i obrasce koji su spremni biti ostavljeni.

S pravim sustavom potpore stres će se smanjiti. Razgovarajte s ljudima koji vam pomažu da se osjećate smireno i uvidite dublje značenje u situacijama koje su obično uznemirujuće ili teške za srce.

 

 

RAK

Traganje za bilo kojim idealom može se činiti uzaludno kada ste dobro prilagođeni svojoj trenutnoj stvarnosti. Pogledajte potencijal i stvari koje uistinu želite promijeniti, prije nego što se previše udobno smjestite u bilo koju zonu udobnosti koja vas ne čini sretnima i zadovoljnima.

Nećete daleko stići ako na tom putu budete govorili o previše detalja i planova. Umjesto da pričate, djelujete impulsivno i vidite gdje ćete stići kada se posvetite određenim djelima koja vas vode u željenom smjeru.

 

 

LAV

Ako se ne opustite i počnete se kretati u toku, mogli biste pronaći sebe kako tražite kontrolu tamo gdje je nema i osjećate se zatočenima vlastitim uvjerenjima. Opustite se, provedite vrijeme sa svojim istinskim željama i prepoznajte svoju vrijednost umjesto da se zadovoljite samo zadovoljavanjem potreba drugih ljudi.

Imate puno toga za ponuditi svijetu, ali ste i umorni od situacija koje su vam iscrpile energiju. Postoji bolji način da se nosite sa situacijom i vrijeme je da je prihvatite.

 

 

DJEVICA

Niste bili u potpunosti svjesni povijesti koja je dovela do ovog trenutka, a još uvijek morate puno naučiti kako biste u potpunosti razumjeli procese koji se naglašavaju u vašem vlastitom životu i vašem trenutnom okruženju.

Lijep dijalog pomoći će vam da se za sada osjećate bolje, ali ćete morati kopati po emocijama koje nisu tako lake kako biste došli na drugu obalu i krenuli dalje od određenih problema.

VAGA

Dok vas čuvaju čvrsta prijateljstva i veze koje se pojavljuju kada je potrebno, imate problema s razumijevanjem emocionalnog toka onih koji su vam najbliži. Nešto nije u redu, iako ste dali sve od sebe, a ograničenja koja ste prepoznali mogu biti previše gruba na nečijem srcu.

Pokušajte ostati fleksibilni za drugačiji smjer, za stvari koje bi vam mogle neizmjerno poboljšati život, i umjesto da se opirete promjeni, prihvatite sve aspekte i mogućnosti koje ona donosi.

 

 

ŠKORPIJA

Stekli ste osjećaj stabilnosti kroz nestabilne emocije i vremena i osjećate se samopouzdano u pogledu izbora koje biste željeli donijeti danas. Uz pravi dijalog, sve je moguće. Vrata se otvaraju kroz čisti kontakt s drugim ljudima i otvorenu komunikaciju o svačijim stvarnim potrebama.

Nema pretjerivanja kada su u pitanju vaše stvarne želje i snovi. Biti realan ne znači nužno biti ograničen stalnom borbom.

 

 

STRIJELAC

Postoje misli i ideje za koje biste željeli utrošiti vrijeme da ih oživite, ali niste spremni proći kroz određene izazove sami. Pronađite nekoga s kim ćete podijeliti svoje planove, ali pazite da ne pričate previše o tome gdje to nije produktivno i ne vodi do ostvarenja vaših ciljeva.

Ne možete predugo ostati na jednom mjestu, ne smijete zanemariti svoju potrebu za promjenom. Čak i ako netko vama vrlo blizak misli da biste se trebali skrasiti. Prihvatite taj unutarnji pogon koji vam pomaže da iz dana u dan poboljšavate svoj život.

 

 

JARAC

Iako možete prepoznati talent i protok informacija koji pomažu da stvari procvjetaju, također ste svjesni da za neke stvari nije pravo vrijeme i da se lako vrte izvan vaše kontrole.

Postoje okolnosti na koje jednostavno ne možete utjecati, koliko god se trudili. Prigrlite ono što vam je dano sa zahvalnošću i ljubavlju za one koji su na tom putu pokazali podršku i ljubav.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ovo su dobri dani da preispitate svoje ciljeve. Razmislite o stvarima zbog kojih se osjećate nedostojno ili loše. Ali i onima koje vam pomažu podići raspoloženje i zapaliti vašu unutarnju vatru. Ako niste strastveni prema svom poslu i dijelovima svoje rutine, mogli biste se ponovno osjećati zaglavljenima.

Okrenite glavu u pravom smjeru i počnite raditi na stvarima koje smatrate lijepima i inspirativnim. Mirna ljubav je uvijek onaj snop svjetla koji vam pomaže zadržati fokus tamo gdje bi trebao biti postavljen. Sretno!

 

RIBE

Astralna konfiguracija ponovno donosi oslobođenje, u svom prirodnom ciklusu. Možete vidjeti napredak u vašim odnosima, čak i na mjestima gdje ste mislili da stvari s vremenom ne mogu biti bolje. Neka vaše srce bude otvoreno za interakcije u kojima se bol prepoznaje jednako kao i radost.

Nema mjesta odbacivanju bilo kakvog osjećaja. Iako to zahtijeva veliku fleksibilnost, spremni ste pristupiti stvarima drugačije i vidjeti ih u drugačijem svjetlu.