TOKOM NAREDNE NEDJELJE: Djevica će ostvariti ZAVIDNE uspjehe, Jarac će saznati BOLNU ISTINU, dok će OVAJ znak zaista UŽIVATI!

TOKOM NAREDNE NEDJELJE: Djevica će ostvariti ZAVIDNE uspjehe, Jarac će saznati BOLNU ISTINU, dok će OVAJ znak zaista UŽIVATI!

12 lipnja, 2024 0 By Admin 2

DJEVICA

Tokom naredne nedelje: Zvijezde imaju vrlo lijepe vijesti za vas, vijesti koje će vam otvoriti neke nove horizonte i nove poslovne ideje. Vrlo ste uspješni u svome poslu i često se možete pohvaliti sa određenim poslovnim uspjesima. Svaki uspjeh je novi poticaj za vas da ostvarite nešto novo, inovativno, nešto što još nitko nije. Upravo u narednom periodu možete očekivati jedan takav poseban uspjeh kakav je nemoguće postići većini vaših kolega. Za vas pojam nemoguće ne postoji i vi ćete uskoro pobrati puno priznanja za ono što ćete ostvariti.

Bit ćete ponosni na sebe i stavit ćete se iznad svih koji rade s vama, sa punim pravom. Imate potpuno pravo da uživate u svome uspjehu i da drugi budu ljubomorni na vas i vaš uspjeh. Drago vam je kada vam ljudi zavide i treba vam biti drago zbog toga. Vi ste sami zaslužni za svaki svoj poslovni uspjeh i u redu je da budete ponosni na to. Ne trebate se skrivati iza osjećaja lažne skromnosti, budite otvoreno ponosni na sebe i svoj rad. Sve pohvale i sve nagrade trebaju pripasti vama i to trebate otvoreno pokazati pred drugima. Ne sramite se svog rada, ponosno hodajte i pokažite svima da cijenite sebe.

Svatko tko cijeni sebe, cijeni i ono najbolje u drugima. Vi ste mukotrpno radili i stvorili mnogo toga, ne trebate se toga sramiti i biti skromni. Učinili ste velike stvari i omogućili plaću mnogima oko vas. To neka vas vodi i u daljnjim poslovima, neka vas jedan uspjeh motivira da krenete u novu avanturu i ostvarite novi uspjeh.

JARAC

Nadate se da ono što ste nedavno saznali nije istina. Takva istina bi za vas bila jako loša, jer ne znate kako biste tako nešto podnijeli. Saznali ste da osoba do koje vam je stalo i sa kojom ste uspjeli ostvariti neku vrstu veze, ne mari za vas. Toj osobi do vas nije nimalo stalo, sa vama je samo iz osobne koristi.

Možda ste od početka sumnjali da ta osoba želi samo neku vrstu koristi od vas, samo ju poslovni inetresi vežu za vas. Nadali ste se da je i ljubav opcija između vas dvoje, ali saznali ste pravu istinu koja vas boli. Nije lako suočiti se sa saznanjem da osoba koju volite ne osjeća gotovo ništa prema vama.

Gorka je to istina, ali to je realnost. Možda je vrijeme da izađete iz svojih snova i da realno sagledate situaciju. Neće vam biti nimalo lako, ali dolazi vrijeme da krenete u drugom smjeru i prošlost ostavite iza sebe. Pred vama su neki novi izazovi, neki novi ljudi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Vaš život u zadnje vrijeme prepun je žurbe, ne stignete se nimalo odmoriti, opustiti. Sve se ubrzalo i na mnogo toga ne stignete reagirati, a već se pojavljuju nove stvari i novi događaji. Smatrate da u svemu morate sudjelovati, da se ništa ne može obaviti bez vaše prisutnosti.

Možda je vrijeme da se zapitate koliko dugo možete tako funkcionirati. Mora li vas nešto neugodno i loše, poput bolesti, natjerati da usporite s ritmom. Uskoro ćete to i sami shvatiti i učiniti jedan fantastičan potez. Uzet ćete godišnji odmor, iako vam to nije bilo u planu do sada. Vi ćete uskoro otputovati tamo gdje se uvijek najbolje odmorite.

Ostavit ćete sve iza sebe i posvetiti se samo sebi jedno vrijeme. Bit će to najpametnija odluka koju ste donijeli. Slijede vam dani i dani uživanja, opuštanja i iskrenog zadovoljstva.