LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: Dok će OVI znaci imati bliski susret sa bivšim, OVAJ znak će shvatiti da ne može vjerovati partneru!

LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: Dok će OVI znaci imati bliski susret sa bivšim, OVAJ znak će shvatiti da ne može vjerovati partneru!

12 lipnja, 2024 0 By Admin

♈ OVAN (21.03.-20.04.)

Ljubav do kraja sedmice: Bližimo se kraju tjedna, a pred vama su dani ispunjeni nostalgičnim osjećajima. Uskoro ćete naići na osobu iz prošlosti, možda čak na svoju bivšu ljubav. Ovaj susret će probuditi brojne sjećanja i emocije koje ste pokušali zaboraviti. Vaši dani možda neće sjajiti najboljim raspoloženjem, što će vaš partner primijetiti. Bit će važno razmisliti kako ćete objasniti svoje stanje partneru i zajedno prebroditi ovaj osjećaj nostalgije.

 

♉ BIK (21.04.-20.05.)

Pred vama su dani ispunjeni pozitivnim vibracijama i odličnim raspoloženjem. Osjećat ćete se iznimno dobro, a to će se odraziti na vaš ljubavni život. Vaš partner će također osjetiti ovu pozitivnu energiju, što će rezultirati prekrasnom i sretnom atmosferom među vama. Za slobodne, ovo je idealno vrijeme za upoznavanje nove osobe s kojom biste mogli započeti romansu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

♊ BLIZANCI (21.05-20.06.)

Do kraja tjedna očekujte nekoliko iznenađujućih trenutaka. Otkrit ćete da osoba iz vaše okoline gaji dublje osjećaje prema vama nego što ste pretpostavljali. Iako vam te vijesti možda neće najbolje sjesti, važno je da budete iskreni prema sebi i prema toj osobi. Isto tako, bivša ljubav iz prošlosti mogla bi se ponovno pojaviti u vašem životu, no razgovor s njom pokazat će da su se osjećaji s njene strane promijenili.

 

♋ RAK (21.06-22.07.)

Predstoji vam tjedan u kojem ćete napokon riješiti mnoge ljubavne nesporazume i otvorena pitanja. Ovih dana bit će vam potrebno olakšati srce i iznijeti sve ono što vas tišti. Iskoristite ovu priliku za otvoren razgovor s voljenom osobom. Ovisi o vama kako ćete se postaviti i kakvu ćete odluku donijeti. Bez obzira na ishod, ovi dani predstavljaju priliku za promjenu u vašem ljubavnom životu.

 

♌ LAV (23.07-22.08.)

Vaša ljubavna situacija trenutno je stabilna i mirna. Iako će se možda pojaviti sitni nesporazumi ili prepirke, vaš odnos ostaje skladan. Unatoč tome, osjećat ćete da nešto nedostaje u vašem životu. Ta praznina može vas potaknuti da razmislite o svojoj prošloj ljubavi i razmislite o obnovi te veze. Trenuci refleksije mogli bi vas potaknuti na povratak u prošlost.

 

♍ DJEVICA (23.08-22.09.)

Ovaj tjedan je idealno vrijeme za ljubav. Zvijezde su vam naklonjene, a vaš partner će učiniti sve kako bi vam pružio pažnju i sreću. Vaša ljubavna veza će cvjetati, a vaša sreća će se širiti na sve aspekte života. Pokažite jednaku želju i posvetite se svom partneru kako biste uzvratili ljubaznost i pažnju koju vam pruža.

 

♎ VAGA (23.09-22.10.)

Vage, ljubomora vas muči i neprestano sumnjate u iskrenost vašeg partnera. Osjećate da se između vas skrivaju tajne i laži. Važno je razgovarati o ovim osjećajima kako biste razjasnili situaciju i spriječili daljnje nesporazume. Iako se čini da je ljubomora na snazi, komunikacija i povjerenje mogu vam pomoći ojačati vašu vezu.

 

♏ ŠKORPION (23.10-21.11.)

Možda previše vjerujete svojoj voljenoj osobi, bez ostavljanja mjesta za sumnje. No, uskoro ćete shvatiti da možda nešto ne ide onako kako se čini. Iako se ne radi o velikim lažima, saznat ćete da ne možete uvijek potpuno vjerovati u sve što čujete. Ovaj tjedan može donijeti neka otkrića koja će vas potaknuti na oprez i bolje razumijevanje svoje ljubavne situacije.

 

♐ STRIJELAC (22.11-21.12.)

Nedostaje vam prava ljubav, ali čini se da niste poduzeli korake kako biste je pronašli. Prepustili ste se vremenu i onome što donosi, no sada je vrijeme da preuzmete inicijativu. Nemojte čekati da vam ljubav padne s neba. Aktivno se upustite u potragu za ljubavlju jer je moguće da vas prava osoba čeka samo korak dalje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

♑ JARAC (22.12-19.01.)

Bližimo se kraju tjedna, a to znači da je vrijeme za promjene u vašem ljubavnom životu. Iako nećete imati mnogo vremena za promjene, odluke koje donesete mogu potpuno preokrenuti smjer vaše ljubavne sudbine. Vaša sreća će ovise o vašim odlukama, stoga slijedite svoje srce i donesite odluku koja vam najbolje odgovara.

 

♒ VODENJAK (20.01-18.02.)

Ljubavna situacija u narednim danima možda neće biti sjajna. Mogli biste se suočiti s nekim problemima i riječima koje će vas povrijediti. Ako ste planirali neke posebne događaje za vikend, možda je bolje da ih odgodite jer se mogu komplicirati. Važno je komunicirati s partnerom i rješavati probleme kako biste sačuvali ljubavnu ravnotežu.

 

♓ RIBE (19.02-20.03.)

Vaša ljubav će vas uskoro suočiti s iznenađujućim situacijama. Otkrit ćete da osoba koju smatrate prijateljem ima dublje osjećaje prema vama. Ona će otvoreno izraziti svoje osjećaje i želje, ostavljajući vas u iznenađenju. Ovi dani možda će vas potaknuti na promišljanje o prijateljstvu i ljubavi, a važno je slijediti svoje srce i osjećaje.