TAROT PROROČANSTVO: Jarac će napustiti drage osobe, u život Blizanca ulazi bitna osoba, a Lavu sreća stiže na krilima vjetrova donoseći promjene!

TAROT PROROČANSTVO: Jarac će napustiti drage osobe, u život Blizanca ulazi bitna osoba, a Lavu sreća stiže na krilima vjetrova donoseći promjene!

30 svibnja, 2024 0 By Admin

JARAC:

Tarot prorčanstvo: “U potrazi za egzistencijom”! Ova starodrevna poslovica duboko je usađena u kolektivnu svijest ljudi s ovih prostora, oblikujući sudbine mnogih generacija koje su se, tijekom vremena, odvažile na napuštanje svojih domova u potrazi za boljim životom. Pred vama se, u nadolazećem vremenskom razdoblju, otvara takva mogućnost, no valja napomenuti da mogućnost ne nužno podrazumijeva i priliku, a prilika ne jamči uvijek prosperitetniji život.

Prilika bi, u svojoj suštini, trebala biti putokaz prema unaprjeđenju životnog standarda. No, jeste li spremni prihvatiti ovu mogućnost kao svoju priliku za prosperitet, to je odluka koja leži isključivo na vama. Jedino što je neizbježno jest duboka tuga koja će vas obuzeti ukoliko se odlučite za odlazak, napuštajući iza sebe ne samo svoj dom, već i komadić vlastitog identiteta.

Nada u bolje sutra bit će ta koja će vas voditi i pozivati na put, unatoč brojnim izazovima koji će vam biti postavljeni na tom putu. Možda ćete se osjećati kao da nemate drugog izbora osim krenuti naprijed. No, prije nego donesete tako važnu odluku, bitno je temeljito promisliti o svim aspektima koji je prate. Vaša odluka neće imati utjecaj samo na vas osobno, već će zahvatiti i sve vaše najbliže.

Je li vrijedno napustiti ljude koje volite? Postoji li možda alternativa koja bi vas zadržala na mjestu gdje se osjećate povezano s vlastitom obitelji i zajednicom? Trenutno, odgovor na ta pitanja možda nije jasan, no vrijeme će pokazati je li vaša odluka bila ispravna ili ne.

Čak i ako se pokaže da je vaša odluka bila promišljena i ispravna, bit ćete suočeni s neprestanom tugom i nostalgičnom čežnjom za domom i voljenima. Važno je biti svjestan tih emocija i prije nego što donesete odluku koja će zauvijek promijeniti vaš život.

S ljubavlju i podrškom, Vaš Astrolog

 

BLIZANCI:

Vaš život proteže se kroz mirne vode već dugi niz godina. Utisnuti u svakodnevnu rutinu, doživljavate relativnu harmoniju i zadovoljstvo s načinom na koji živite. Vaše sposobnosti rješavanja problema ističu se snagom i brzinom – čim se problem pojavi, već ste na djelu, ne dopuštajući mu da vas opterećuje ili usporava. Vaša odlučnost i samouvjerenost zaslužuju pohvale, jer ste uspjeli izgraditi život prema vlastitim standardima. No… Osjećate da nedostaje nešto suštinsko.

U vašem životu oduvijek je postojao prazan prostor – nekad ste bili svjesni tog osjećaja, dok ga ponekad niste ni primjećivali. Taj prazan prostor označava nedostatak pravog prijatelja, osobe na koju se možete osloniti u svakom trenutku, kojoj možete povjeriti svoje najdublje misli i osjećaje. Zvijezde vam sada nude intrigantan događaj koji će, u konačnici, rezultirati ne samo stjecanjem prijatelja, već i transformacijom vašeg života.

Vaše novo prijateljstvo neće biti obično – bit će to veza koja će trajati cijeli život. Napokon ćete pronaći osobu s kojom dijelite mnoge sličnosti i vrijednosti, te s kojom ćete razviti intiman odnos koji će obogatiti vaše postojanje. Tek tada ćete shvatiti što vam je nedostajalo sve ove godine. Tek tada ćete naučiti cijeniti istinsko prijateljstvo i duboko razumjeti njegovu vrijednost. Vaša nova veza bit će izvor trajne radosti i ispunjenja, osiguravajući vam osjećaj cjelovitosti i sreće koji ste oduvijek tražili.

S ljubavlju i podrškom, Vaš Astrolog

 

LAV:

Ukoliko mi dopustite da zavirim u nebeske puteve koje zvijezde ocrtavaju iznad nas, primijetit ćemo da se nad vama nadvija izuzetno povoljan period. Sreća stiže vam na krilima vjetrova promjene, donoseći sa sobom osjećaj radosti i ispunjenja kakav možda već dugo niste iskusili. Iako ste već upoznati s konceptom sreće i osjećali ste je u različitim mjerama kroz svoj život, ono što vas očekuje u bliskoj budućnosti bit će poput dubokog ronjenja u ocean čiste blaženosti.

Vaše buduće postupke i odluke oblikovat će upravo ovo razdoblje obilja sreće koje se nadvija nad vama. Ta nevjerojatna privilegija sreće nije darovana svakom, stoga se možete smatrati iznimno blagoslovljenim. No, ovaj izobilan dar sreće neće se ograničiti samo na jedan aspekt vašeg života.

Pred vama se pruža širok spektar događaja i iskustava koji će duboko prožeti vaš život. Bit će to vremena obilježena brojnim sretnim trenucima i događajima, te budite otvoreni i spremni prihvatiti ih s otvorenim srcem. Radost koja će vas obuzeti u ovom narednom razdoblju bit će toliko intenzivna da ćete je teško uspoređivati s bilo čim drugim.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovo je novo poglavlje u vašem životu, iznenadno i nevjerojatno, a istovremeno tako dobrodošlo i očaravajuće da će vas jednostavno ostaviti bez daha. Imate sreće što ste obasjani ovim blagoslovom, stoga ga prihvatite s dubokom zahvalnošću prema zvijezdama koje su ga donijele do vas.

S ljubavlju i podrškom, Vaš Astrolog