Netko će se suočiti sa velikim komplikacijama u vezi, a OVAJ znak će morati odoljeti aferi inače će izgubiti partnera…

Netko će se suočiti sa velikim komplikacijama u vezi, a OVAJ znak će morati odoljeti aferi inače će izgubiti partnera…

16 travnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Partner vam je u ovom trenutku jako potreban da vam pruži snažnu emocionalnu podršku. Ali iz nekih razloga ste od partnera odvojeni zbog udaljenosti. Unatoč vašim opetovanim naporima, čini se da ne postoji način da sustignete partnera. Nastavite se truditi i uskoro ćete uspjeti živjeti sa svojim partnerom.

 

BIK

Vaša će veza ovih dana biti osvježena! Provest ćete veći dio vremena sa svojim partnerom i istraživati ​​nešto novo čime ćete dodati užitak. Vaša ljubav će biti bezgranična i možda ćete je čak odlučiti podići na drugu razinu vezanja čvorova sa svojim partnerom u bliskoj budućnosti. Međutim, mogu se pojaviti određene izazovne situacije zbog kojih morate biti oprezni!ᅠᅠᅠᅠ

 

BLIZANCI

Ovi dani mogu se pokazati kao prekretnica u vašoj vezi. Možete odjednom početi vidjeti nekoga tko vam je blizak u novom svjetlu i to će vam omogućiti da donesete ispravnu odluku u pogledu smjera ovog odnosa. Sada ćete moći odsjeći mrtvo drvo i koncentrirati se na one odnose koji vas zapravo mogu učiniti jačima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Od vitalnog je značaja da ne dopustite da se u vašoj vezi nakuplja tvrdoglavost. Vaš partner nije raspoložen za kompromise. Dakle, morate imati puno više razumijevanja i fleksibilnost. Ali ovaj će stav zapravo poboljšati vaš romantični život, a vaš će se partner također početi osjećati mnogo ljubaznije. Pokušajte obnoviti svoju staru vezu smislenom gestom.

 

LAV

Dani su savršeni za romantiku i možete planirati iznenaditi svog partnera nekom intimnom ili ekstravagantnom gestom. Također ćete vjerojatno dobiti sretno iznenađenje od svog partnera. Svakako zakažite vrijeme  kako biste u potpunosti iskoristili ovu planetarnu postavku. Ako razmišljate o osnivanju obitelji, onda je ovo pravo vrijeme za to.

 

DJEVICA

Vjerojatno će se sada pojaviti komplikacije u vašoj romantičnoj vezi. Morate čvrsto držati svoj temperament jer ljutnja ili uzrujanost neće donijeti plodonosne rezultate. Također morate prepoznati ljubav i privrženost koje osjećate prema svom partneru koji su zatrpani brdom stresa. Održavanje fine ravnoteže između vašeg samopoštovanja i vaše predanosti partneru sada postaje vrlo važno.

VAGA

Ovih dana ćete biti neuobičajeno agresivni u ljubavi. Vaš će partner vjerojatno biti prilično zapanjen jer je navikao na nježne romantične geste s vaše strane. Ali svidjet će mu se vaš novi stil i bit će vam više nego prikladan. Istražite različite dimenzije vašeg odnosa danas. Bit ćete ugodno iznenađeni.

 

ŠKORPIJA

Potrebno je procijeniti svoju vezu i uspostaviti neke zdrave granice. Vjerojatno ćete shvatiti da iako dajete više nego što možete; vaš partner nije zadovoljan i nastavlja zahtijevati više. Postavljanje ograničenja na te zahtjeve zapravo će ojačati vašu vezu i pomoći vam da uživate u njoj na način koji će se pokazati najboljim i za vas i za vašeg partnera.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

STRIJELAC

Afere će ovih dana biti prilično vrijedne! Bit ćete neodoljivi za one koji će vas ispratiti na putovanje. Ako vam padne na pamet bilo kakva sumnja da je ono što radite ispravno ili ne, odvojite trenutak da ponovno procijenite svoju odluku. Ali sada ste odrasli, tako da se nećete morati suočiti s mnogo izazova jer se prepuštate užitcima!

 

JARAC

Ptica u ruci bolja je nego dvije u grmu! Čini se kao da ste naišli na nekoga očaravajućeg i čini se da je daleko bolji od vašeg trenutnog partnera! Pa to je samo iluzija, imate najbolje i morate se pobrinuti za to! Jedan pogrešan korak dovest će do gubitka zajedničke budućnosti, stoga bolje izbjegavajte ovo iskušenje i nastavite dalje!

 

VODOLIJA

Izađite i učinite nešto avanturističko sa svojom dragom osobom. Što god radili, trebalo bi biti fascinantno! To će unijeti malo lakoće u napetu situaciju između vas i vašeg partnera. Lako ćete prenijeti partneru svoja nova iskustva i osjećaje.ᅠᅠ

 

RIBE

Sada je tu za vas i vašeg partnera win-win situacija. Vaši ljubavni osjećaji su toliko uvjerljivi da ste prilično zahtjevni. Vatra je jednaka i podudarna i na drugom kraju. Stoga, budite vrlo oprezni, pitajte i možda se nećete razočarati. Potrebno je malo nježnog i brižnog pristupa. Kao takav ste partner koji razumije.