Naredna tri dana će biti kao iz najljepše bajke! OVA 4 znaka će biti LUDI od SREĆE!

Naredna tri dana će biti kao iz najljepše bajke! OVA 4 znaka će biti LUDI od SREĆE!

15 travnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Naredna tri dana: Samopoštovanje je trenutno glavna tema vašeg ljubavnog života. Što više volite sebe u potpunosti i bez kompromisa, to bi vaši odnosi trebali biti zdraviji. Ako štedite na autentičnoj brizi o sebi i afirmaciji, mogli biste postati posesivni i privrženi prema svom ljubavniku, očekujući od njega da nadoknadi ono što niste uspjeli izgraditi u sebi. Ako od partnera očekujete dar, pokušajte si dati ono što želite i najviše trebate.

 

 

BIK

Veze su vam trenutno svjetlo vodilja, ali možda ćete se boriti da vidite svu tu ljubav.Vrijeme je da razgovarate o tome što je ljubav i što ona znači za vas u ovom trenutku, iako je vaš znak poznat po tome što je ponekad spor u suočavanju s razlikama s ljubavnikom . Umjesto da prekrižete ruke na prsima i šutite, pokušajte se otvoriti i očistiti zrak.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovih dana ćete biti puni iznenađenja da vas vaš ljubavnik možda neće ni prepoznati! Vjerojatno ćete se šokirati vlastitim željama. Pokušajte ostati otvoreni za nove ljubavne stilove i načine u vezi – ovo je sjajna izlika za izlazak iz ograničavajućih navika ili kolotečina.

 

 

RAK

Pripremite se magnetizirati, privući i nagnuti se do ljubavi! Bit ćete u središtu pozornosti na sve moguće načine. Ovo je sladak i lijep podsjetnik da način na koji vodite život – polako i sa svrhom – treba da ga oponašaju ljudi oko vas, posebno vaš ljubavnik ili dugogodišnji partner. Oblačenje i pokazivanje toplo se preporučuje.

 

 

LAV

Svakodnevni detalji vašeg romantičnog života pojavljuju se na način koji ne možete zanemariti. Trebate komunicirati o svemu što vas muči na nježan način i pun ljubavi. Iako biste mogli biti zainteresirani za promjenu dinamike u kojoj vas partner nervira, mogli biste ispasti pasivno-agresivni. Najbolje je reći: “Volim te i bio bih tako sretan da promijeniš ovo.”

 

 

DJEVICA

Vaše romantične fantazije bi mogle biti izvan ovog svijeta. Vaše tajne želje su negdje u njima, i pod tim utjecajem, vjerojatnije je da će se uzdići na vrh vašeg uma. To vam ih čini dostupnijim – i daje vam mogućnost da ih podijelite sa svojim ljubavnikom, simpatijom ili dugogodišnjim partnerom.

VAGA

Uroniti izravno u svoje snove trenutno je tema vašeg ljubavnog života.Velik dio materijala vaših odnosa može se ispitati i razumjeti iznutra. Umjesto da idete u aplikacije za spojeve, vodite intenzivne dijaloge sa trenutnim ljubavnikom ili općenito pokušavate popraviti ono što je izvan vas, ciljajte izravno na svoj unutarnji život. Vaša intuicija trenutno najbolje zna.

 

 

ŠKORPIJA

Tvoj život će ovih dana biti prepun romantike. Možete se osloboditi bilo kakvog stresa o tome što ljubav i odnosi znače – pa čak i olabaviti stisak na sigurnosne brige. Ima toliko zabave da se samo dopustite da uživate. Umjesto da se usredotočite na drevnu prošlost ili daleku budućnost, pokušajte se stopiti u pravo ovdje, upravo sada.

 

 

STRIJELAC

Možda ćete dobiti neke zapanjujuće romantične vijesti koje mogu promijeniti vaš društveni život. Sve je moguće u ovim isprepletenim životnim arenama. Dugogodišnji platonski prijatelj mogao bi vam iznenada izraziti svoju privlačnost ili biste mogli shvatiti da osjećate nešto više prema njemu. Ne morate ništa reći odmah, ali sastavljanje u glavi može poslužiti istoj svrsi.

 

 

JARAC

Vaši društveni i ljubavni životi se počinju ispreplitati na prekrasne načine. Položaj planeta osvjetljava dio vas koji najviše uživa biti s drugim ljudima – ne povlačeći se u sigurnost vašeg oklopa. Ovo je nevjerojatna prilika za romantične rizike, bilo da ste sami ili u paru. Ako ste solo, skočite na aplikacije za upoznavanje ili zatražite postavljanje. Ako ste zauzeti, izvedite svoju voljenu sa svojim najboljim prijateljima.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ovih dana ljubav vam dolazi sa svih strana! Ali, možda ćete se na kraju svađati sa svojim ljubavnikom prije nego što zajedno padnete u krevet, iako ćete vjerojatno na određenoj razini uživati. Malo te pali na više od izazova, ali pazi da ne trošiš svu svoju energiju na pobjedu kada je tvoj pravi cilj zadovoljstvo.

 

 

RIBE

Ovo su jedni od onih dana “očekujte neočekivano” za vaš ljubavni život. Možda ćete htjeti dati svom ljubavniku dar neke vrlo se**i prirode. Razmislite o tome da mu napišete pismo ili snimite niz vrućih tekstualnih poruka umjesto da kupujete dar. Predmeti kupljeni u trgovini dosadni su u usporedbi s onim što vaš um može smisliti tijekom ovog uzbudljivog trenutka.