LJUBAVNI HOROSKOP za 24. Mart: Netko MORA OTVORENO REĆI šta ga muči i smanjiti očekivanja od partnera, jer partner mu NE MOŽE ČITATI MISLI…

LJUBAVNI HOROSKOP za 24. Mart: Netko MORA OTVORENO REĆI šta ga muči i smanjiti očekivanja od partnera, jer partner mu NE MOŽE ČITATI MISLI…

23 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Vašoj voljenoj osobi danas će biti potrebna vaša pomoć i podrška. Vrijeme je da pružite svoju bezuvjetnu ljubav i podršku, a ne da likujete ili kritizirate svog partnera. Morate ostaviti po strani svoje sitne probleme i pritužbe. Način na koji se sada ponašate imat će dugoročni utjecaj na vaš odnos. Dakle, sada morate donijeti neke dugoročne odluke.

 

 

BIK

Iako želite biti romantični i možda ste čak planirali podijeliti posebno vrijeme sa svojim partnerom danas, brojne druge obveze vjerojatno će vas odvući od romantike i ljubavi. Jednostavno nećete imati vremena prepustiti se svojoj romantičnoj gesti. Ali pokušajte uključiti kratku i slatku gestu, čak i ako danas ne možete napraviti ništa detaljnije.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Danas ćete biti logičniji i upitniji u svojim odnosima! Racionalno ponašanje s pravom osobom može biti veliki preokret i dan može izgledati kao neuspjeh koji bi inače bio sjajan! Istražite senzualnost u sebi i u svom partneru.

 

 

RAK

Danas ćete možda upoznati nekoga o kome ste sanjali. Osoba će biti zanimljiva i avanturistička poput vas. Već duže vrijeme se nadate da ćete upoznati nekog ovakvog. Iskre će poteći danas i možda ćete razmišljati o toj osobi. Nemojte zaboraviti suptilno dati nagovještaj o tome koliko volite tu osobu.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Vaš partner može učiniti nešto što će povećati vaše samopouzdanje u vašoj vezi. Možete uzvratiti uslugu tako što ćete jamčiti zajedničko druženje. Možda ćete se sretno provesti sa svojom ljubavlju. Možete jesti vani zajedno. Odvojite vrijeme da svog partnera upoznate sa svojom obitelji. Zapamtite da polako i postojano pobjeđuje u utrci. Odmjerite svačije raspoloženje prije nego što napravite korak.

 

 

DJEVICA

Od vitalnog je značaja da sada posvetite vrijeme svojoj obitelji. Karijera i druge vanjske obzire zahtijevaju vašu pažnju. Međutim, vaš status veze postao je prilično nesiguran tijekom posljednjih nekoliko dana i imperativ je da sada njegujete svoju obitelj. Iako se može činiti da postoji neki financijski gubitak, učiniti nešto promišljeno i osjetljivo za svog partnera bit će izuzetno isplativo.

VAGA

Ljubavni horoskop:  Osjećat ćete porast samopouzdanja i potrebu da potvrdite vlastiti identitet unutar granica vaših romantičnih odnosa. Počet ćete shvaćati da su zdrave granice zapravo znak zdrave i uspješne veze. Po prvi put ćete se osjećati dovoljno samouvjereno da postavite ove granice. Bit će vam vrlo jasno što ne želite u svojoj vezi.

 

 

ŠKORPIJA

Dan će biti stabilan što se veza tiče. Moći ćete uživati ​​u mirnom i kontemplativnom vremenu sa svojim partnerom. Odvojite vrijeme da uživate u onome što imate. Sudjelovanje u običnim kućanskim poslovima može stvoriti razinu zadovoljstva u vašoj vezi koja će vam dati osjećaj sreće i obnoviti vašu ljubav.

 

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop: Dan je savršen za strast i vatru. U vama su se gomilali romantični zahtjevi, ali ste podcijenili simpatiju i snagu osjećaja svog partnera. Vi samo trebate artikulirati svoje zahtjeve iz veze i oni bi bili više nego jednako usklađeni. Stoga, iskoristite ovo vrijeme da započnete strastvenije razdoblje u vašoj vezi.

 

 

JARAC

Danas se želite družiti, ali vas može privući netko tko odgovara vašem ukusu i preferencijama. Neizmjerno ćete uživati ​​u ovom novom romantičnom susretu. Međutim, možda ćete nakon nekog vremena smatrati da je bezvrijedno i možete otići kao slobodna žena! U kapuljačama za samca smislite bolje načine da volite svog partnera.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:  Beskorisno je vući vezu iz čistog razloga što ste u vezi dugo vremena. Danas se možete osjećati slabo zbog nesigurnosti i mentalne nestabilnosti. Nemojte se osjećati krivim. Veza nije vrijedna pridržavanja. Krenuti dalje. Odlučite se danas. Mogli biste se povući iz svoje veze ako budete dovoljno jaki.

 

 

RIBE

Pripremite se na neke dobre vijesti, posebno u vezi s vašim domom. Mogu se pojaviti prilike koje dovode do promjene mjesta stanovanja ili možete dovršiti svoje planove kupnje kuće. Iskoristite pozitivne energije. Ako ste razmišljali o projektu obnove ili preuređenju svog doma ili njegovog dijela, ovo je najbolje vrijeme za pokretanje projekta.