BIVŠA LJUBAV SE VRAĆA TOKOM SLJEDEĆE SEDMICE: OVA 3 znaka naći će se na životnoj prekretnici, jer će BIVŠA LJUBAV ponovo postati ljubav koja će ovoga puta trajati!

BIVŠA LJUBAV SE VRAĆA TOKOM SLJEDEĆE SEDMICE: OVA 3 znaka naći će se na životnoj prekretnici, jer će BIVŠA LJUBAV ponovo postati ljubav koja će ovoga puta trajati!

23 ožujka, 2024 0 By Admin 2

BLIZANCI

Bivša ljubav: Dešavanja koja su pred vama mogla bi potpuno promijeniti vašu budućnost, iako toga još niste ni svjesni. Već je neko vrijeme prošlo od vašeg prekida ljubavne veze i ne osjećate se dobro.

Bol i tuga su osjećaji koji prevladavaju vama, tek ponekad zaboravite na bivšu ljubav i tada vam je lakše. Niste očekivali da će tako boljeti, ali tražite snagu da prebolite i da krenete dalje. Međutim, događaji pred vama mogli bi potpuno preokrenuti vaš život, a da li će to biti pozitivno za vas, pokazat će vrijeme.

Bivša ljubav mogla bi ponovo zauzeti mjesto u vašem životu jer će jedan slučajan susret sa bivšim partnerom pobuditi osjećaje u vama. Ti osjećaji bit će obostrani i shvatit ćete oboje da ste napravili veliku grešku što ste prekinuli vašu ljubavnu vezu.

Stari osjećaji isplivat će na površinu i stvoriti jedno novo stanje kod vas i partnera, stvorit će zbunjenost. Nećete znati što i kako dalje, nećete biti sigurni da li želite ponovo pokušati ili ne.

Možda će biti potrebno neko vrijeme da se osjećaji iskristaliziraju i da budete sigurni u svoju odluku. Istina je da nikada ne možete biti potpuno sigurni u svoju odluku vezanu za ljubav. Možete samo pokušati i dati drugu priliku za ljubav. Za to će vam biti potrebna velika snaga, ali ako ljubav pobijedi, tada će se sve isplatiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Moguće je da će i nakon druge prilike nastati fijasko vaše ljubavne veze, ali to će vrijeme pokazati. Na vama je da odlučite da li je vaša ljubav dovoljno jaka da joj pružite novu šansu.

LAV

Bivša ljubav vam ne da mira ni nakon toliko vremena. Još uvijek osjećate povezanost sa bivšim partnerom, još uvijek ljubav tinja među vama, bez obzira što više niste zajedno. To vas boli i često razmišljate kako bi bilo da se nije dogodio taj nesretni prekid. Više vam nije bitno tko je kriv za to, ili tko je više kriv, jer ste oboje griješili.

Ovoga trena samo želite da vam se partner vrati i to želite više od ičega. Zato je na vama da učinite prvi korak i pokušate obnoviti vašu ljubavnu vezu. Bojite se neuspjeha, bojite se da vas bivši partner ne želi više. Jedini način na koji ćete saznati što osjeća bivši partner je da ga pitate. Bit će to vrlo teško za vas, ali to je jedini način.

Morat ćete to učiniti što prije jer tada ćete znati na čemu ste. Zvijezde su uz vas i one predviđaju sretan ishod, ali na vama je da učinite prvi korak, što prije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

OVAN

Koliko god se trudili da sakrijete suze, one i dalje teku jer pate zbog bivše ljubavi. S jedne strane je to dobro jer barem znate da i dalje volite bivšeg partnera. To vam nudi mogućnost da pokušate spasiti vašu ljubav jer vas bivši i dalje voli. To znate svim svojim srcem i to je vaša prednost.

Ne ustručavajte se dogovoriti susret sa bivšim partnerom, što prije. Budite iskreni i recite točno ono što osjećate. Ne morate se bojati, ljubav će pobijediti sve prepreke koje su vam se našle na putu.

Vjerujte u sebe, vjerujte u ljubav, vjerujte u vas, tada će sve doći na svoje mjesto. Ljubav će biti ta koja će vas ponovo spojiti i pokazati vam put u sretnu budućnost.