LJUBAVNI HOROSKOP za 22. Mart: Jedan znak će sresti osobu sa kojom je u prošlosti bio blizak, a to bi mogao biti novi početak!

LJUBAVNI HOROSKOP za 22. Mart: Jedan znak će sresti osobu sa kojom je u prošlosti bio blizak, a to bi mogao biti novi početak!

21 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Danas ćete se osjećati vrlo emotivno. I pozitivne i negativne emocije danas preplavljuju vaš mozak. Dakle, ovo nije najbolje vrijeme za donošenje bilo kakve ključne odluke u vezi s vašim romantičnim životom. Međutim, ovo je izvrsno vrijeme za ljubav i romansu, pogotovo ako ste već u predanoj vezi. Samci će se obratiti svakome tko pokaže makar i mali interes.

 

 

BIK

Danas će vjerojatno buknuti nesuglasice između vas i vašeg partnera. Problemi mogu biti vrlo mali ili vitalni, ali svi se već neko vrijeme gnoje u vašoj vezi. To je rezultat nedostatka pravilne komunikacije među vama. Trebat će vam ogromno strpljenje da se nosite sa situacijom ako želite spasiti ovu vezu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Dobit ćete više pažnje nego ikada prije. Na vaše iznenađenje, možda će vam se obratiti i oni najmanje očekivani. Ali uzmite si vremena da odlučite tko vam najviše odgovara. Vrijeme će odvojiti one najbolje od ostalih. Nemojte se suzdržavati zbog gorkih iskustava iz prošlosti.

 

 

RAK

Možda ćete danas naići na nove poznanike ili prijatelje! Pomoći će vam da shvatite dublje značenje ljubavi i osnažit će vas da razlikujete površnu i pravu ljubav! To će vas učiniti boljim sucem da odaberete pravu osobu za sebe! Budite ljubazni prema svima koji vam danas naiđu!

 

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Planeti su se postavili u red za vaš ljubavni život. Svakako izađite s prijateljima i uživajte. Naći ćete prilike za izlaske i vezu da se otvaraju čak i na malo vjerojatnim mjestima. Dakle, trebate miješati i miješati. Ovo je pravo vrijeme za istraživanje nove veze u koju ste možda sumnjali u prošlosti.

 

 

DJEVICA

Vrijeme je da potpuno preispitate svoj stav i djelovanje u vezi s posebnom osobom u vašem životu. Danas ćete shvatiti da će osoba kojoj ste privučeni vjerojatnije odgovoriti na izravan pristup, a ne na bilo kakve igre ili lukavštine koje su vam dobro služile u prošlosti. Ova osoba je potpuno drugačija i od vas traži potpunu iskrenost i otvorenost.

VAGA

Ljubavni horoskop: Na frontu odnosa danas je naznačena velika promjena. Ako ste već u vezi, dobro razmislite gdje je želite odvesti ili je li došlo vrijeme da se izvučete iz loše situacije. Ako ste slobodni, onda ovo nije najbolje vrijeme da se upustite u novu vezu jer ćete vjerojatno pogrešno pročitati signale.

 

 

ŠKORPIJA

Ako ne budete oprezni, nesporazumi i intervencije treće strane mogu stvoriti ozbiljne potrese u vašem ljubavnom životu. Morate naučiti vjerovati kako svojim osjećajima tako i osjećajima svog partnera. Stavite veći naglasak na ono što osjećate, a ne na ono što vam drugi govore. Također biste trebali imati svog partnera u povjerenju u vezi profesionalnih stvari koje vas muče.

 

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop:  I vi i vaš partner danas ste puni ideja! Možete kolektivno organizirati događanja na svom radnom mjestu ili organizirati društveno druženje kod kuće sa svojim dragim osobama! Svaki od ta dva pokušaja će postići viši društveni status i izgraditi bolje veze s ljudima. Samo ne pozivajte one koji vam nisu dobronamjerni!

 

 

JARAC

Danas ćete pronaći razlog za naglo ponašanje vašeg partnera. Poklanjali ste mu/nju manje pažnje. Danas je dan da razmazite svog partnera. Izvedite partnera na dugu vožnju ili kupovinu. Večerajte zajedno. Pohvalite partnera. Ponovno ćete vidjeti istu svježinu i iskru u svojoj srodnoj duši.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:  Eksperimentiranje je ključna riječ dana! Možete pitati i dopustiti sebi da učinite najčudnije stvari ikad! Odijevajte se u retro stilu, jedite hranu različitih kultura, budite spontani u onome što govorite, krenite na putovanja i budite dovoljno strogi da ne dopustite da se svijet miješa u vaše stvari.

 

 

RIBE

Susrest ćete se s nekim iz svoje prošlosti tko je s vama imao blizak odnos. Ovaj susret zapravo može označiti novi početak, bilo promjenom dinamike vaše trenutne veze ili obnavljanjem stare. Obratite pažnju na svoje osjećaje umjesto da ih prikrivate i uživat ćete u boljem danu.