RADOST ispunjava srce Ribe, Raku stižu BRIGE, dok će OVAJ znak saznati da ga BIVŠA LJUBAV nije zaboravila!

RADOST ispunjava srce Ribe, Raku stižu BRIGE, dok će OVAJ znak saznati da ga BIVŠA LJUBAV nije zaboravila!

18 ožujka, 2024 0 By Admin 2

RIBE

Radost je ono što će vladati vama, vašim osjećajima i vašim životom u narednom periodu. Očekujete vrlo bitnu stvar da se dogodi i kada se to desi, bit ćete vrlo sretni. Isčekivanje je ono najteže što se sada događa, ali vi znate da vas još malo dijeli od neopisive sreće, radosti i zadovoljstva.

Možda je sada prilika da razmislite o dubljim stvarima koje čine vaš život. Možda shvatite da novac nije najvažniji, da postoji nešto što se novcem ne može kupiti. To saznanje učinit će vas još boljim čovjekom i tada ćete biti potpuni. Zadovoljna duša je ono najvrijednije, a vaša duša će uskoro biti potpuno zadovoljna.

Budite smireni i staloženi dok isčekujete radostan događaj, pokušajte zapamtiti svaki trenutak. Bit će to ono čega ćete se uvijek rado sjećati, a tada će osjećaj radosti zauvijek osttati u vašem srcu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Dešavanja koja su pred vama neće vam se svidjeti. Iako očekujete sasvim suprotno, vama dolaze brige kojih ćete se teško riješiti. Prvenstveno su to brige na ljubavnom planu, a takve brige su i najteže za svakoga tko voli. Nesuglasice sa partnerom prijeći će u nepovjerenje, a nepovjerenje znači velike brige za vas.

Više nećete biti sigurni ni u što, pogotovo vezano za partnera. Ne znate kako je došlo do toga, ali to će postati problem koji će vas dugo mučiti. Povjerenje je teško izgraditi i održati, ali ono može nestati u sekundi.

To vas najviše brine i ne znate kako postupiti u vezi s tim. Postoji li uopće razlog zbog čega gubite povjerenje u partnera, to se prvo morate zapitati.

Možda ste si sve samo umislili, možda i ne. Kako god bilo, bez otvorenog razgovora sa partnerom vi se briga nećete riješiti. Kada otvoreno i iskreno razgovarate, tada ćete znati na čemu ste. Može sve ispasti pozitivno, može ispasti i najgore po vašu vezu, ali tada ćete barem znati na čemu ste.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

ŠKORPIJA

Vaš ljubavni život je trenutno u fazi stagnacije. Ništa se posebno ne događa, ali to je samo zatišje pred buru. Ono što vas uskoro očekuje na ljubavnom planu bit će šokantno za vas.

Takav rasplet nikada ne biste zamislili, a ipak će se dogoditi. Vaša prošla ljubavna veza je završila, na vašu žalost, ali tako je valjda moralo biti. Smatrate da ljubavi više nema, bar sa strane od bivšeg partnera.

Međutim, tu se grdno varate. Vaš bivši partner vas i dalje voli i želi vam se vratiti u život. Problem je u tome što do sada još nije skupio hrabrost da ponovo uspostavi kontakt sa vama.

Uskoro će se i to promijeniti jer vaš bivši partner više nema što izgubiti. Vrlo brzo možete očekivati poziv koji će vas iznenaditi, ali i pokazati da ljubav među vama još postoji.

Da li ćete prijeći preko mnogih stvari koje su okončale vašu vezu, to je na vama da odlučite. Možete pružiti bivšem partneru novu priliku i pokušati spasiti ljubav.

Nikad ne znate što vam život nosi, a vama će donijeti pravo iznenađenje. Zapitajte se da li želite ponovo pokušati i obnoviti vašu vezu jer je ljubav i dalje prisutna. Priliku za to ćete dobiti, pa će samo o vama ovisiti hoćete li staroj ljubavi dati novu priliku.