LJUBAVNI HOROSKOP za 16. Mart: Jedan znak NE MOŽE BITI SRETAN, jer ga MUČI PROŠLOST…

LJUBAVNI HOROSKOP za 16. Mart: Jedan znak NE MOŽE BITI SRETAN, jer ga MUČI PROŠLOST…

15 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Možda ste danas ekstra divlji kada su u pitanju ljubav i požuda.Možda ćete žudjeti za potragom za romantikom koliko žudite za zasićenjem. Uzbuđenje je ono što najviše želite. Ako ste zapeli u kolotečini s ljubavnikom, odbacite poznato za nepoznato. Stari teritorij će vam dosaditi, pa pronađite neutabani put. Bez obzira na status vaše veze, nastojte način na koji ga doživljavate učiniti novim.

 

 

BIK

Pripremite se za potpuno uzbudljivo vrijeme. Stvari u spavaćoj sobi mogu postati daleko uzbudljivije. Bez obzira jeste li s partnerom dugo ili tek nedavno, možete se ujediniti s njim intenzivnije nego što očekujete – vaša bi se psiha mogla stimulirati zajedno s vašim osjetilima! Prihvaćanje i tijela i uma moglo bi vam pomoći da se povežete s dušom svog ljubavnika na najdubljoj mogućoj razini.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Dinamika odnosa danas može stimulirati vaš um. Mjesec putuje i budi vašu znatiželju za nekim posebnim. Bez obzira jeste li trenutno u paru ili solo, možete proučiti što vam ljubavni interes pokušava reći. Sada možete izbjeći bilo kakvu zabunu tako što ćete se uklopiti u ono što vas tjera da se zaljubite i ostanete zaljubljeni. Uzbudljivo je razmišljati o svim načinima poboljšanja doživljaja uparivanja. Ne ometajte se – ovo je vaš trenutak.

 

 

RAK

Vrijeme je da pogledate kako uvlačite ljubav u svoj svakodnevni život. Možda ćete razmišljati o tome koliko vaše rutinske obaveze mogu biti dosadne, pogotovo ako živite sa svojim ljubavnikom. Danas pokušajte do kraja osjetiti nježnost koja postoji u zamornim poslovima poput pranja zuba i suđa. Malo privrženosti može nešto dosadno pretvoriti u slastan užitak.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop:   Tvoja romantična vatra se vratila — i okrenula se do kraja. Vaš bi ljubavni život danas mogao biti u najboljem izdanju. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, uzbudljivo uzbuđenje jurnjave je upravo tu za vas. Tu su i prilike da pronađete dramu koju obožavate, a mogli biste ukrasti koju scenu ili dvije. Još bolje, možete vlastitim glasom napisati briljantan scenarij za vezu!

 

 

DJEVICA

Izležavanje na kauču s vrućim kakaom i danas bi moglo biti megaromantično. Udoban vam može dati perspektivu na sve što vas muči. Naizgled ozbiljna stvar između vas i vašeg partnera mogla bi vas iznenada natjerati da se srušite u hrpu ljubaznog hihota. Ugušite svaku kritiku obiljem udobnosti i vaša bi veza trebala imati koristi.

VAGA

Ljubavni horoskop:   Razgovaranje o tome ključno je za poboljšanje romantike danas. Bilo da se radi o velikom razgovoru s vašim dugogodišnjim ljubavnikom o tome što znači budućnost ili samo o slanju slatkog teksta s emoji simbolima novoj simpatiji, vaše riječi mogu uspješno prenijeti vaše osjeća. Iako ćete vjerojatno najbolje iskoristiti bilo koji alat za razmjenu poruka koji odaberete, interakcija licem u lice kako biste mogli vidjeti izraze vašeg ljubavnog interesa mogla bi biti posebno informativna.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav je ono što je danas učiniš. Vaša bi se prirodna sklonost ka ljubomori mogla probuditi, čak i ako nemate za čim poželjeti. Možda se pitate zašto vaša veza nije tako plodna kao što se čini da je prijateljska, posebno u pogledu onoga što dobivaju od svog partnera. Namjerno se potrudite preoblikovati ovakve osjećaje, jer je trava uvijek zelenija u ljubavnim životima drugih ljudi.

 

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop:   Ljubav može doći brzo što god da učiniš danas. Dopustite svom partneru ili budućem ljubavniku da vas raskoši i ne bježite od toga da budete u središtu stvari. Ne morate učiniti puno da biste privukli pažnju danas – jednostavno bljeskanje pobjedničkog osmijeha u neočekivanom trenutku može učiniti trik. Zagrlite svu ljubav!

 

 

JARAC

Kopanje po vašim snovima danas može izliječiti vaš ljubavni život.  Odnosi imaju koristi od introspekcije, a ovo je vaša mjesečna prilika da tražite odgovore u sebi umjesto da čekate odgovor od romantičnog interesa. Ujutro vođenje dnevnika je jednostavan način da otkrijete te tvrdoglave istine – i one uistinu mogu promijeniti vaša partnerstva.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop: Povezivanje i suradnja mogu vam donijeti svu ljubav za kojom žudite. Nešto tako jednostavno kao što je slučajni susret s poznanikom na mreži i lajkanje jedne od njegovih objava moglo bi vam pomoći da pronađete sljedećeg partnera. Prijatelji danas također mogu pružiti sjajne savjete za odnose, stoga potražite njihov savjet ako se osjećate zbunjeno oko ciljeva veze.

 

 

RIBE

Ljubavni horoskop: Pronaći ljubav može značiti da se danas izložite. Vrijeme da pokažete svoju stranu koju obično držite u tajnosti. Sve dok održavate neke granice, pokazivanje svojih uspjeha može podići vaše samopoštovanje. Zašto potencijalnom ljubavniku ili dugogodišnjem partneru ne biste naveli svoja postignuća? Vi ste nevjerojatni! Znajući to i izgovaranje naglas moglo bi vas osnažiti da upravljate najkompliciranijim romantičnim vezama.